fredag 31 oktober 2014

Rosettventil aluminium

Vacker rosettventil i svartmålad aluminium som passar lika bra inomhus som utomhus. Välkommen in till Sekelskifte och våra ventiler till gamla hus! Kategori: Tillbehör och reservdelar Taggar: rosettventil, tillbehör, ventiler.


Utvändig storlek 170x1mm, stos 1mm i diameter. Vridbart spjäll, ej öppningsbar lucka.

Ytbehandling: Svartlackerad. Ventil för vägg tillverkad i aluminium. Med hullingar på båda håll. Rosettventil eller spiralventil i mässing eller nickel.


Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker för att köpa en billig och bra rosettventil i gjutjärn, mässing, aluminium och stål online på nätet. Fresh Galler 60x6Galler tillverkade av strängsprutad aluminium. Avsedda för interiört bruk.


Klaffventil av aluminium som är justerbar via snäpplägen.

För att öppna den kan man sätta i. Vi har en mängd olika ventiler i flera storlekar, både i gjutjärn och aluminium. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Skruvhål: mmPlåttjocklek: mm. KLAFFVENTIL av gjuten aluminium. ROSETTVENTIL i gjutjärn med . Antal i lager: Myymälä Lauttasaari . This Pin was discovered by Hazel Rönnestig.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Oisolerad ventilationskanal i slitstark aluminium. Lämplig för ventilationsanläg.


Rektangulärt ventilationsgaller i aluminium. Vindusventil av aluminium med utvendig vannese for inn- og.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg