fredag 24 oktober 2014

Vattenfelsbrytare länsförsäkringar

Vattenfelsbrytaren är av märket Nordia och . En vattenfelsbrytare stänger av allt inkommande vatten till huset vid läckage så du slipper drabbas av svåra vattenskador i huset. Med en vattenfelsbrytare kan du stänga av vattnet lika lätt som att släcka en lampa när du lämnar. Ett effektivt sätt att förebygga vattenskador är att installera en vattenfelsbrytare. Den håller ständig koll på att husets vattensystem är tätt.


Med hjälp av en vattenfelsbrytare skyddar du din fastighet mot vattenskador.

Vill du slippa oroa dig för att få en vattenläcka hemma? Just nu ger vi dig som har din villa- eller gårdsförsäkring hos oss ett bidrag till . På köpet ökar du tryggheten för dig och din familj . Läs mer om vilka erbjudanden vi har just nu! Därför står vi för en del av kostnaden för vattenfelsbrytaren.


Automatisk vattenfelsbrytare = rabatt (Gäller endast enfamiljsbostäder). Att installera en vattenfelsbrytare kan göra. Leakomatic skapades med målet att lösa problemet med vattenskador. Syftet med projektet var att .

Länsförsäkringar Skåne arbetar aktivt med att förebygga skador. VATTENFELSBRYTARE TILL DITT HEM. Har du vattenfelsbrytare , underlägg under diskbänk, diskmaskin, kyl och frys, så har du skapat dig en trygghet . Jag ringde mitt försäkringsbolag och frågade om de hört talas om en vattenfelsbrytare ! På sikt skulle skador relaterade till läckage kunna minskas med . Då ska du skaffa en vattenfelsbrytare som upptäcker vattenläckage. Men det finns en möjlighet att minska skadefrekvensen väsentligt, och det är att installera en vattenfelsbrytare.


För att undvika sådana skador kan man installera en vattenfelsbrytare , som upptäcker . Tack vare vattenfelsbrytaren blev fuktskadorna inte så omfattande i Anna och. Genom att installera en vattenfelsbrytare stoppas vattentillförseln vid läckor . Vatettes vattenfelsbrytare är en central enhet som. Kostnaden att installera en vattenfelsbrytare är skälig och rimlig i relation til.


Lägg några minuter på att göra vårt test Vattenkollen så kan du vinna en vattenfelsbrytare. Det många inte vet är att vattenskador kan undvikas genom underhåll och exempelvis genom att installera en vattenfelsbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg