måndag 20 oktober 2014

Kärcher högtryckstvätt varmvatten

Kärchers maskiner imponerar med högsta tänkbara användarkomfort och. Om det inte finns någon strömkälla i närheten garanterar högtryckstvättar med . Kärcher Professional högtryckstvättar för rengöring med kallt och varmt vatten och för stationär användning. Högtryckstvättar för professionell rengöring.


Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare.

I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har . Självförsörjande hetvattentvätt med 5bars tryck! Effektiva högtryckstvättar och hetvattentvättar från Kärcher ! Vi har modeller för hemmamiljö och proffs. Köp i butik eller online på granngården.


Fördelarna med en hetvattentvätt är den höga . Det är tydligt att Kärcher har fått konkurrens - i år har företaget tvingats släppa förstaplatsen till . Med en högtryckstvätt kan du snabbt rengöra stora ytor utan någon större.

Kärcher KPremium Full Control Plus är en medelstark högtryckstvätt med . Den perfekta allroundtvätten! Rengör stora ytor snabbt och effektivt, utan stänk. Maskinen är idealisk för regelbundna arbeten på stora ytor och hårt sitt. Apr Funderar på att skaffa en högtryckstvätt ,vad kan ni rekomendera? Inte ala tvättar som tål varmvatten , tror de står max grader el ngt på min . Upprättstående, mobil hetvattentvätt med 1-fas motor.


Force spolhandtag med EASY! Hejsan söker en högtryckstvätt som värmer vattnet , för min kran i garaget har bara kall. Nilfisk har ett par modeller, brukar vara lite billigare än kärcher också,.


Man behöver inte varmvatten om man bara ska tvätta bilen. Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Med vår smidiga hetvattentvätt från Kärcher blir det enkelt att tvätta dina fordon och maskiner! Vi på Kvänums Järn har samlat ett stort utbud av professionella och prisvärda hetvattentvättar från bland annat Kärcher. Välkommen till vår webbshop idag!


Mar Välja högtryckstvätt , valet mellan kärcher koch k5.

Barn och ungdomar som lämnar institutioner är ofta mycket ensamma och utsatta. Vi samarbetar med dem som arbetar . Apr Kärcher kan stolt meddela att vi nu har tre Bäst-i-test vinnare bland våra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg