fredag 20 mars 2015

Baddocka med hår

Hon kan sitta och ligga, har blont hår med en rosett och kommer med en tygblöja. Hitta nya favoritdockan här. Tiny har hård kropp och kön.


Vi har dockor med alla etniciteter, gjorda i naturgummi, ftalatfria och med kläder i ekologisk bomull. Populära baddockan Anna älskar vatten! Ta av hennes mjuka rosa badrock så kan du bada din fina bebisdocka, gärna tillsammans med hennes söta lilla .

Mjuka dockor, tygdockor med unika drag och utseende, Rubens barn dockor. Tygdockor med broderade ansikten och chenille hår , Haba dockor. Nour och Cleo är baddockor med blå resp. De har mjuk kropp och hårda armar och ben. I Dockbutiken finns dockor med olika utseende, olika hudfärg, olika hårfärg och olika.


Baddocka med mjuk kropp och blundögon NOUR. Skrållan dockor med tillbehör hos Jollyroom. Söt baddocka med blå ögon och mjuk, risfylld kropp. Docka med snuttis - Babycorolle.

Klassisk baddocka med badanka. FÅR ENDAST ANVÄNDAS I VATTEN DÄR BARNET BOTTNAR . Du hittar även andra dockor från Our Generation hos Storochliten. Hos oss hittar du dockor med olika hudfärg, hårfärg och ögonfärg.


Dockor med lockigt hår , rakt hår , mörkt hår eller varför inte rött, blont eller brunt? Charmig docka med långt kopparfärgat hår , fräknar och ljusbruna ögon! En hårborste kommer med så att du kan hålla hennes vackra hår välborstat. En färgad docka i svart hår med sovande ögon iförd en vit och rosa klänning, kommer med en borste och 4 . Corolle baddocka med simfötter (cm). Prata med henne, lek, mata och ta hand om henne.


Lillan har mörkt hår i en söt frisyr med kortklippt lugg. Hon har brunt hår som går att kamma. Drivs med 2st AA 5V batterier som medföljer! Star Dockvagn Med Bäddset.


Rekommenderas ej till barn under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg