måndag 16 mars 2015

Fatpump bensin

Denna manuella fatpump drivs med en vev. Fatpumpen är tillverkad i . Dubbelverkande kolvpump med 2” anslutningsgänga för fat. Lämplig för olja, diesel och bensin. Manuell fatpump för kemikalier, av polyetylen (PE).


Handpump för adblue, diesel, bio-diesel, eldningsolja och vatten.

För diesel, bensin (A1-111) och tunnflytande mineraloljor. Tekniska Specifikationer. EX-klassad - Vi har låga priser, snabba. Skruvfäste med gänga passande oljefat. Smarta bil-, garage- och transporttillbehör.


Pumpen skruvas fast på oljefatet. För bensin , lätta oljor och glykol. Den kan inte pumpa bensin. Bränsleresistent fatpump i plast, som tål bensin , oljor samt svagare syror.

Pumpar enligt hävertprincipen. Handpump PVC Roterande med meter sug, teleskopisk, för bensin , diesel och. ASPEN BENSIN 2T 1L ORD PRIS KR.


Nu har vi extra bra pris på FATPUMP , för att enkelt pumpa ur olika vätskor från fat. Avsedd för bensin , diesel, alkohol, motorolja och vatten. Levereras med fatförskruvning G 2. En elektronisk fatpump , byggd för att hålla! Vi har ett välsorterat utbud med kvalitets tillverkare.


Handla snabbt och enkelt online i vår e-butik. Pumpröret levereras i delar vilka skruvas ihop efter behov. Gammal fatpump för bensin. Går att röra spaken fram och tillbaka.


Två olika gängor för olika fat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg