tisdag 10 mars 2015

Oljesug elektrisk

Lämplig för oljebyte i bilar, båtar, traktorer med mera. Eldriven oljesug lämplig att användas till oljebyte i bilar, båtar, traktorer och gräsklippare. Oljan sugs upp genom hålet för oljestickan. Diameter på sugsonder 6 . Transportstöd till byggstaket galvaniserad.


Lagervara - Levereras normalt inom 2-vardagar.

Vilket är den bästa oljesugen. Har haft några olika varianter, har kört år på . Lägg till i inköpslistan. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Jag hade en sådan där elektrisk oljebytarpump för en herrans massa år sedan . Jag har också en 12v oljesug från Biltema.


Lånade en elektrisk 12V oljesug av en. Tyvärr gick den för torr och skar ihop.

Tror den var köpt på Biltema för längde sedan. Inom oljehantering har vi allt, här hittar du oljerenare, oljepumpar och oljesug. Vi har ett brett utbu handla enkelt och tryggt online. SLANGSATS TILL OLJESUG CYLINDRISK. Oljesug Mekonomen With Oljesug Mekonomen.


Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hält för mycket olja i motorn. Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Elektrisk Kempump för spolarvätska m. Vertikal monterad bränsle, kempump och oljepump för. OLJEBYTARE SUG-SNABBEN Oljepump Sugsnabben typ oljesug. Sugning av olja sker genom att sticka en sugsond i oljestickans hål och starta pumpen.


ELEKTRISK OLJESUG OCH FILTERAGGREGAT. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg