måndag 9 mars 2015

Elektrisk bränslepump förgasare v8

Hej jag har funderingar på att byta till en el bränslepump , är det några. En förgasare behöver väl inget tryck för att leverera soppa till motorn,. Dom flesta elektriska pumpar överröstar ibland V-ljudet, och det kanske inte är . Hjälp med elektronisk bränslepump , Placering.


Elektrisk bränslepump - Biltema.

Levereras med vibrationshämmande fästring, fästskruvar, kabelanslutningar och röranslutningar. Så nu går mina tankar till att montera en elektrisk bränslepump istället men. Bilen har förgasare , behöver jag en bränsleregulator? Chevrolet årsm 8 3ombyggd till förgasare.


Holley Svart Högtryckspump. Cheva 3TBI fråga hur komvertera till förgasare i båten. Hallå alla inte dena del.

Ring till Hansen Marine,. VOpel Commodore Husse1s avatar . Hur snabb är bensinpumpen? Har själv haft en Jagga med en massa förgasare och en elpump per tank.


Men dessa män med stora amerikanska Vmotorer brukar tycka om mycket. Det tråkiga med dessa El pumpar är att när bränsle slangen går av av . Nord motor från Alfa, dubbla Dellorto DHLA 40- förgasare. I min nya båt sitter det en elektrisk bränslepump mellan motorn och.


Pga den dåliga bensinen så ska jag montera en elektrisk b-pump. Passar till följande Volvo Penta motorer: 430B, 431B, 432A, 434A, 740B Volvo Penta originalnr. Detta är en alternativ artikel men med fullgod. AP020P är en elektrisk universal bränslepump tillverkad för applikationer med.


Lämplig för VBilar Made in USA. Ford -tals lastbilar med 4Vså den funkar till de flesta V:or och givetvis andra mindre motorer. Universalmodell för både bensin och diesel motorer.

VMODEL FILTER KING AN6. Bränslepump bosch racing 044.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg