måndag 16 november 2015

Borstat rostfritt rör

Vi har ett brett lagersortiment av rostfri plåt, stång och rör men fråga oss gärna om övriga. Rostfritt stål är en självklarhet för många. Speciellt i korrosiva miljöer och när höga hygienkrav ställs. Slipade och oslipade runda, kvadratiska och rektangulära rör för bärande konstruktioner.


Måtten är utvändiga X godstjockleken.

I menyn till vänster kan ni hitta vårt sortiment av rostfria rör inluderande svetsade och sömlösa rör i olika format och utföranden. Observera att leveransdagens . Någon som vet var man kan hitta borstade rostfria rör med invändig gänga i ändarna? Ikea har ju såna här till sina köksinredningar och de . Jag behöver göra ett 20-tal kapningar av rör i borstat , rostfritt stål. De ska användas som räckesstolpar och handledare.


Heléns rostfria sortiment rör används i applikationer där extra höga krav ställs på rör , rördelar och stång. Våra produkter finns i de vanligaste kvaliteterna, rostfritt : .

I vårt lager kan du alltid finna rostfri , borstad och syrfast plåt, svetsade, slipade och rostfritt rör. Besök vår hemsida eller kontakta oss direkt för mer information. 2B, slipad eller borstad – olika ytor för att passa olika miljöer.


Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. Lämplig i allt från trädgården till marina miljöer. Rundstång är mer estetiskt tilltalande än andra profiler och bjuder in till många möjligheter. Justerbar knäled för runda rör av rostfritt stål.


Utmärkt för utomhus och inomhus montage. Tibnor erbjuder rostfritt stål av hög kvalitet och ett stort utbud av rostfri plåt, rostfria rör och rostfri stång. Oavsett om det gäller plåt, rör eller rördelar, så kan man inte förbättra ytan genom.


Både slipade och borstade, rostfria ytor är väldigt vackra, men tyvärr förlorar . Upptäck vårt sortiment av rostfria produkter för livs- och läkemedelsindustrin där . Vörtkylare för ölbryggning. Du kan välja mellan sex eller åtta horisontella rör samt tre bredder. Med sina runda, nätta och glest satta rör erbjuder Nääs både form, funktion och kvalitet som . Din VVS-Butik erbjuder produkter som t.

Du hittar samtliga produkter ur vårt sortiment i vår nätbutik. Vinkel-, platt-, rund-, fyrkant- och sexkant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg