torsdag 5 november 2015

Sugslang slamtömning

Detta innebär att du som fastighetsägare måste installera en fast slang i mark eller lös slang att lägga uppe på gräsmattan när de kommer för tömning. Arbetsmiljökraven vid slangdragning i samband med slamtömning skärps. Egen sugslang vid slamtömning. Fastighetsägare som har en avloppsanläggning som ligger längre än meter från slambilens närmaste uppställningsplats . Tänk på att slangen ofta .

Slamsugningspaketet meter innehåller slang med slangkoppling Hona och. Då vi upplevt ett stort behov hos fastighetsägare att . Använd gärna checklistan inför din slamtömning. Om du bor i ett fritidshus eller i en villa och har enskild avloppsanläggning är du skyldig att ha obligatorisk slamtömning som utförs av vår entreprenör.


SRV återvinning sköter din slamtömning. Röj undan eventuella hinder för slang och fordon. Slamtömning av enskilt vatten och avlopp.


Slangdragning vid slamtömning är tungt och något vi vill undvika av arbetsmiljöskäl.

Långa dragsträckor med slang eller slangdragning i . Här kan du läsa vad som gäller för slamtömning , vad det kostar och hur du gör för att beställa extra. Slangtillägg för slang längre än m, meter, 6 79. För att slamtömning ska kunna utföras ska avståndet mellan fordonets. Om du väljer att ha en lös slang (ovan mark) behövs det en PVC slang för vakuum och . Värmdöbor som har enskilt avlopp tvingas köpa en sugslang till sina.


Kostnaderna för slamtömning regleras i Partille kommuns avfallstaxa. Uppfylls inte detta uppmanas du att skaffa en sugslang med tillhörande kopplingar. Slambilens uppställningsplats vid slamtömning ska inte vara skymd av till exempel. Vår utförare tömmer avloppsbrunnarna i kommunen . I avgiften för slamtömning ingår utdragning av slang upp till meter.


För längre slang tillkommer en avgift om kr per meter slang. Den totala slanglängden . För att minimera mängden slang som måste dras så ska anläggningen ligga så nära farbar . Avgift för slamtömning - Vindeln. I grundavgifterna ingår slangdragning upp till meter. För extra slang tillkommer ytterligare .

Tillägg extra slang mer än m, 9kr. Slanglängden mäts som längden av den slang som utgår för tjänstens utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg