måndag 9 november 2015

Nivålarm vatten

Mångsidig larm och skyddsanordning för väggmontage med universell ingång för externa sensorer. SP GEWAS Vatten och nivålarm. Det gör att alla givare med . Batteridrivet larm med års batteritid larmar vid. Om ni har behova av reservdelar som tex lösa givare, fråga oss gärna om råd då vissa modeller inte passar olika fabrikat.


Nov VA-Alert W larmar i god tid innan tömning.

Larmet arbetar konduktivt och är avsett för avloppsvatten eller andra elektriskt ledande vätskor. VA-larmet används för övervakning av både avlopps- vatten och dagvatten. Den fabriksinställda givaren (bild. 1A) är inställd för avloppsvatten.


This water level alarm comes with three sensors, a run-dry sensor and two overflow sensors. Each sensor comes with a holding device which can be attached . Nivålarm baserade på termistorteknik. Antal: Lägg till i förfrågan.


BLS högnivålarm med vippa.

V anslutning och m sladd mellan larmlåda och nivåvippa. PUMPTEK trådlöst larm, konstruerat till slutna avloppstankar, pumpstationer m. Visar produkter inom kategorin Bran rök, gas, vatten. VA - nätet eller naturen via.


Intabs SMS-larm är enkelt att använda för att få händelselarm via SMS och samtal. Estonia bildäcket fullt av nivålarm , eller fanns det? Finns det vatten så pumpar den tills vattnet är slut. Lagringstanken för renat vatten används för att lagra vatten från klarsedimenteringstanken. Ett larm för hög- och låg nivå behövs för att reglera vattennivån.


Oljeavskiljare ska utrustas med nivålarm och provtagningsbrunn. Kontakta en VVS-konsult eller rörinstallatör för hjälp med dimensionering. Det innebär att slutkun ex fastighetsägare, kan undvika att spola vatten och på så vis. Lyft upp koalesator, nivålarm och automatisk oljestoppsventil. Gör rent och okulärbesikta dessa.


Slamsug hela oljeavskiljaren och spola rent med vatten. Testa givaren (1A) genom att sänka den i vatten eller kortsluta elektroderna med ett metallföremål medan . För att minska avloppets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg