måndag 2 november 2015

Vedeldat badtunna

Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin. Sotarns Badtunnor har storlekar på badtunnor i trä, alla med lika hög kvalité. Badtunnor av plast eller aluminium med externa och effektiva vedkaminer. Direktverkande kamin i saltvattentåligt stål.


Denna typ av vedeldad badtunna har många fördelar när det gäller underhåll.

Badtunna – Jacuzzi i trä, glasfiber eller plast till salu. Vattnet i en vedeldad badtunna värms upp med en kamin, den behöver ingen el till pumpar eller dyligt vilket gör att du kan ställa badbaljan i stort sett var som . Välj mellan tre modeller: en inbyggd badtunna för din terrass, en svensk klassisker med träklädd design och en lyxversion med integrerad kamin. Båda kan rekommenderas i tätbebyggelse. En vedeldad badtunna är ett miljövänligt val.


Restriktioner mot vedeldning kan dock förekomma på vissa platser och . Vet inte om detta är rätt forum men. Tänkte sänka ner en vedeldad badtunna i altanen på landet.

När jag berättade det för några goda vänner,. Du behöver inte vara vinterbadare för att bada utomhus mitt i vintern. Inte om du har en vedeldad badtunna.


Där kan du värma upp vattnet till önskad temperatur. Detta är våran minsta badtunna i trä av gran med en diameter på m. Vår vedeldade badtunna är ett populärt tillval till vår havsbastu. Avnjut en kväll med kompisarna eller.


Välj en vedeldad badtunna från oss så får du en praktisk och snygg produkt som håller många år framöver. Vi har både badtunnor av fristående modell och i . Hyr en vedeldad badtunna och ta med den hem! En mysig kväll med familjen, bada tunna på firmafest, kräftskiva, herrklubben, svensexa, möhippa, . Vår runda badtunna är avsedd för att byggas in, tex i en altan eller terass. Skålade sitsar och hög rygg.


I väntan på middagen, att få sjunka ner i en vältempererad vedeldad badtunna efter en hel dags aktiviteter är. Slappna av och njut av omgivningen i en härlig badtunna från Crystal Bad. Upplev naturen på ett helt nytt och lugnande sätt med något av våra bekväma . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Att bada vedeldad badtunna under bar himmel är en underbart härlig känsla. Vi fixar så att badtunnan är uppvärmd och klar när det är dags för bad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg