måndag 7 december 2015

Rostfri kanna

Vackert designad flaska av rostfritt stål som rymmer eller liter. Priser visas enbart för kunder som loggat in. Tveka inte att kontakta oss! Köp online Välbevarad rostfri kanna.


Rostfri kanna med lock Volyl. Designad för både privatburk och restaurang.

Perfekt att skumma mjölk. En rostfri kanna som är designad för . Används till att servera ur eller skumma mjölk i. Skriv din egen recension. Klassisk kanna tillverkad av rostfritt stål.


Se mer porslin hos Menigo Foodservice här. Dualit sladdlös vattenkokare i stilren design. Tillverkad i rostfritt stål med värmebeständigt material i handtag och lock-knopp. Bottenplattan möjliggör att kannan .

Den som brinner för matlagning förtjänar den bästa av spisar, både i fråga om funktionalitet och stil. Smeg har hämtat inspiration från världens främsta kockar . Denna vara finns inte i lager för tillfället. Beställer Du den idag beräknar vi . Kanna med handtag, rostfri. Serveringskanna i glas med integrerat aromlock och ergonomisk design. Passar till mjölk, kaffe och te.


Stelton kanna L, rostfri från Stelton. Leverans 1-dagar och fraktfritt över 500 . Termos tv- kanna rfr stål 2l. TV- kanna som är tillverkad av rostfritt stål och som har en snabbkork. Modern och stilig kanna eller tillbringare i rostfritt stål med avskalad design.


Lagervaror skickas inom timmar. Harios Buono Kettle är den rostfria kannan som erbjuder 1 precision vid dina Pour over bryggningar tack vare pipens smala utformning. Beskrivning: TV- kanna av rostfritt stål.


Iskrossare TRT-NK, liter med rostfri kanna. Håller värmen bättre än en glaskanna och är tåligare, MEN det är ingen termos! Självporträtt speglat i rostfri kanna.

Fotografen befinner sig i en köksinteriör, som också speglas i kannan. Oppundavägen Råmärket Visa på . TV-kannans höjd 2 rostfria kannas höjd 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg