onsdag 2 december 2015

Ljuslykta

Leverans- och returinformation . Sara Szyber har formgivit ljuslyktan vars klövermönster ger snudd på orientaliska skuggor. Josef Frank använde klöverplåt, om än i en annan skala. Lyktan är tillverkad i polerat stål och glas. En vacker ljuslykta i glas från Oiva Toikkas serie Kastehelmi som tillverkas av Iittala.


Stilren ljuslykta i två delar: en ljushållare med koppar – eller antikfinish och en glascylinder med plats för ett ljus.

Enkelt och stämningsfullt! Med minimalistisk design, robust och rostfri metall samt stora glas gör sig denna lykta superbt på verandan, altanen eller balkongen. Dessutom finns den i flera . SABA ljuslykta - Mässing - Dekoration - Jotex. Den eleganta, runda formen hos Kaasa ljuslykta reflekterar det dova ljuset.


Den yttre delen av Kaasa ljuslykta är tillverkad i munblåst glas medan innerdelen är . Kin är en serie om fem olika ljushållare designade av den internationellt framgångsrika designerstudion Claesson Koivisto Rune, denna modell har en utsida av . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Vår historia Vår produktion Hitta butiker Kontakta oss. Tänk på att aldrig lämna lev. Hängande ljuslykta i glas och metall. Glaset har vackra mönsterdetaljer.


Dekorativ svart ljuslykta från danska Broste Copenhagen. Komplettera med ljus Øcentimeter. Fin ljuslykta ur serien Kastehelmi.


Iittala delar ur den populära serien Kastehelmi, som betyder daggdroppe, en klassiker . Denna produkt finns endast att köpa i vår fabriksbutik i Gränsfors. Inte blåst, utan formad direkt i handen. Ljuslyktan Discus från Orrefors, formgiven av Lars Hellsten. När lyktan svalnat sandblästras den så att ljusets låga divergerar till ett klot av strålande färg. Räddningstjänsten ryckte ut till ett radhus på Källedalsvägen i Väckelsång sedan en ljuslykta orsakat eld upp på en vägg i huset.


Av metall med avtagbart glasrör. Fixa en snygg ljuslykta som lyser . Att tända ljus skapar värme och ro i hemmet. I ERNST ljuslykta i plåt och glas passar värmeljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg