onsdag 2 december 2015

Tina frusen vattenslang

Skulle behöva lite tips på hur jag ska tina en frusen vatten ledning. Fruset vattenledningsrör, idéer? Fördelen med detta aggregat jämfört med vår vanliga Tina -Stina är att ingen öppen låga krävs.


Normalt har det alltid gått att tina upp rören med att peta in en slang i vattenrören . Vattenslang med inbyggd värmekabel.

Det är alltid ett arbete för ett proffs att tina upp ett fryst rör. Under krypgrunden ligger det en vattenslang som ligger fritt på. Fryser det till ändå, så under med en värmefläkt eller varmluftspistol och tina. Tina proppen med varmluft eller med i varmvatten upphettade trasor.


Låt vattnet flöda sakta, så att inte nya isproppar bildas. Förstärk eller byt isoleringen på . Senast nu ska man se över frysrisken i vattenrören. Till att tina vägtrummor har vi en slang med ett stålban typ rensban i, samt sitter det en dysa längst fram som matar ångstrålar åt alla håll.

Behöver ångtryck för att få röret tillräckligt varmt för att orka tina. Där har man effekt för att tina (och koka) rätt mycket. Då det varit på tal i en annan tråd om hur man tinar frusna vattenledningar, så tänkte jag visa några bilder på en apparat jag grejat med förra. Natten till lördagen så frös min vattenledning.


Tina frusen vattenledning är envist återkommande varje vinter. Så här tinar du tjäle effektivt! Se även bilder i vårt bildgalleri. Anslutning av vattenslang. Djupfryst och fryst mat kan, innan den används, tinas i. Bevattningsförbud innebär som regel att man inte får använda det kommunala dricksvattnet för att vattna med spridare eller vattenslang i trädgården.


Om köttet varit fryst – tina det i kylskåpet eller i vattenbad. På så sätt steks köttet jämnare när det väl är dags och du undviker att få den bränd på utsidan och rå . Inspektion var- je månad. Vajern blivit våt vid kallt väder.


Efter en dryg vecka i Bishop med frusen mjölk varje morgon. Du kan använda en vanlig ½ vattenslang på min. STARTA ALDRIG EN FRUSEN MASKIN.

Frostskador täcks inte av garantin! Härlig grön färg med möjlighet till att ansluta en vattenslang. Jungle Gym rutschkana är en stor favorit hos barnen. Fryst mat får inte frysas om när den har tinats.


Jril, då den självmant började fungera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg