onsdag 3 februari 2016

Kittpistol tryckluft

Fogmassan matas ut genom att en kolv med gummipackning tätar mot patronens bakkant. Kittpistol till 6ml påsar. Tryckluft ger mycket kraft för lite pengar! Investera i en kompressor så kan du driva behändiga verktyg såsom färgsprutor, dyckertpistoler och mutterdragare, men . Nov Fogpistol till tryckluft. Passar alla standardpatroner.


Använd till limning, tätning och kittning. Ger en jämn och likformig fog. Aug Har varit och köpt en eldriven Batteridriven fogspruta från BD fungerde bra men det tog lite lång tid om det var kallt har en tryckluft driven från. Sprutan har öppen vagga och kan roteras.


Informera dig nu om det professionella elverktygssortimentet från Metabo. Köp Fogpistoler online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Dana Lim Handfogpistol H-är en manuell kittpistol utvecklad för krävande applikationer och användare som fogar ofta och mycket.


Pistolen är utformad för. Click here to find similar products. Magnetpenna GVP TOOLS 620mm. Perfekt för att ta upp skruvar, muttrar mm i svåråtkommliga utrymmen. Sökord: verktyg, handverktyg, kittpistol , kittpistoler, fogspruta, fogsprutor, patronspr.


Alternativa artikelnummer: noinc. Används till alla typer av 3ml patroner. Montera patronen i en kittpistol. Före användning ska en sträng på ca cm. Rengör hålet noga med borste och tryckluft.


Resistent mot mögel och bakterier. Enkel att applicera med kittpistol , vid nästan alla väderförhållanden. Vattenlösligt och biologiskt nedbrytbart medel för att upptäcka bl. Einhell Excenterslip tryckluft.


Först använde jag en kittpistol , men det var nog inte så lämpligt så det fick bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg