fredag 19 februari 2016

Undersköterska värmdö

Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 46. Arbetsmarknaden är mycket god för utbildade undersköterskor , och efter.


Efter studierna är du utbildad undersköterska och kan arbeta t. Underläkare till beroendevården på Capio Maria. Förstärk vår växelvårdsavdelning!

Vill du bli en del av vårt välfungerande demensteam? Undersköterskeutbildning och hitta det som passar just dig. Tillsvidare Heltid Lön enligt överenskommelse Heltid Anställningstid enligt överenskommelse.


Vi söker undersköterskor på kunds begäran. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, . Just nu söker vi undersköterskor inom äldreomsorg på delti . Vi ser att du har erfarenhet inom vård- och omsorgsområdet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i hemtjänst.


Gustavsgården är ett särskilt boende för äldre som har ett stort omvårdnadsbehov.

Men ingen av dem får vara kvar på sin avdelning när boendet ska . Värmdö kommun, Värmdö Municipality. Sök till en utbildning som gör dig till färdig undersköterska. Läs mer om vuxenutbildning och kurser på Hermods. Besök vår hemsida för mer information.


Tillsammans med studievägledare och lärare utformar. Se om Marina finns på LinkedIn. Du höjer vanligtvis lönen med när du byter jobb!


I arbetet som undersköterska gör du varje dag skillnad i människors liv. Det här är utbildningen för dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor i. Majoriteten av personalen är utbildade undersköterskor. Vi är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder olika former av medicinsk behandling och omvårdnad. Vi finns på Odelbergs väg i Gustavsberg.


Työmatkustuksen osuus työajasta: Ilmoitusten tila. Haaettavien työpaikkojen määrä: 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg