tisdag 16 februari 2016

Make up spegel med belysning vägg

Perfekt ljus för sminkning och en lyxig inredningsdetalj. Gratis frakt – Ett års garanti . Utrustad med starkt LED -ljus. Spegel med förstoring att fästas på väggen.


Smink- och makeup - speglar.

Nu konsumentmarknaden är mättad med olikaalternativ för make - up speglar , utformade. Därför är det lämpligt att köpa en spegel med inbyggd belysning redan. En rund sminkspegel som monteras upp på väggen och har en tre gånger förstoring och är ett bra . Liten smink spegel med led lampor. Make - Up spegel - Inbyggd belysning. Diamond X spegel Finish Hollywood Makeup spegel dimbar LED k219CW.


Det finns flera butiker som säljer spegeln , bland annat Designtorget.

Man kan välja om man vill ha spegeln stående eller hängandes på väggen. Den finns även i svart och skinn. Jag läste dessutom att dom är på väg att göra denna spegel i större. Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. LED-belyst sminkspegel som drivs av AA-batterier.


Med lampor runt hela ramen får du bra . Köp speglar online Lamp24. Högförstorande x med integrerad belysning som underlättar pilering i ansiktet. Niimi rund LED sminkspegel med belysning manufacturer logo. Make up spegel BSmanufacturer logo.


På baksidan finns fäste för att hänga spegeln på väggen och det finns ett stöd som . Pure Spa Kosmetikspegel Vägg. Med rätt belysning i badrummet och i badrumsmöblerna kan du öka på. Som sagt - klicka tummen upp om du vill se ”Min sminkkollektion”, så att jag vet!


Snygg spegel för de som vill ta sin make - up till nästa nivå. Med en höjd på ca 30cm och en diameter på ca 15cm.

LED-lampor som ger ett bra ljus. Vanlig spegel på ena sidan. Köp gärna en spegel med inbyggd belysning eller satsa på väggbelysning bredvid. LED- belysning som tänds automatiskt då man speglar sig. LED-downlights placerade i två rader inte allt för långt från väggen ,. Lampor och belysning på nätet.


Avsaknaden av värmefläckar garanterar jämnt ljus i spegeln. Gillian Jones Silver Makeup Mirror blev vinnaren i mellanklassen och vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg