fredag 5 februari 2016

Duschvägg skjutdörr hörn

Med hjälp av olika duschväggar kan du snabbt skapa olika avdelningar i ditt badrum, exempelvis en duschavdelning. Förutom att duschväggar är smart och . Hitta inspiration till ditt nya badrum bland Ifös många serier. Det som förenar dem är skandinavisk design med hög kvalitet.


Oavsett om du söker en hörndusch , duschvägg eller duschkabin.

Skapa ett eget krypin med en personligt utformad duschhörna. Duschhörn med enkel skjutdörr. Vi har hörnduschar med både skjutdörrar och dörrar som går att fälla in mot väggen. På BAUHAUS hittar du högkvalitativa duschväggar , skärmväggar och vikskärmväggar i frostat, mönstrat och klarglas. Här finns även profiler i svart, vit eller krom.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska märken. Ge ditt badrum en elegant hörn med en duschhörna i härdat säkerhetsglas från .

Klassisk halvrund duschvägg med skjutdörr , som pryder varje hörn. Den praktiska skjutdörren , gör att det går att möblera ända intill duschväggen , och den är det . Glaspartierna i duschhörnan är tillverkad av härdat säkerhetsglas med glasskydd som standard-alternativ. Nischlösning passar dig som vill placera din dusch mellan två väggar. Det finns nischlösningar med skjutdörrar och så kallade salongsdörrar.


Vi har marknadens bredaste sortiment av premium duschväggar för hörna, nisch eller badkar sedan år. Används i kombination med skjutdörr som fast gavelsida vid dusch. Välja duschvägg och duschhörn. Väljer man en duschkabin med vik- eller skjutdörrar behövs det inte heller. Kan ha många vinklar och hörn att hålla rena.


Vi erbjuder duschväggar , duschhörn och kabiner från kända märken samt vårt eget. IDO Showerama duschlösningar finns med olika glasalternativ. En duschvägg är med andra ord egentligen en dörr som du kan . Här hittar du stilfulla duschhörnor , skärmväggar och duschkabiner från INR, Macro och Svedbergs för alla badrumstyper, stora som små.


Rak duschvägg med skjutdörrar för nischmontage mot golv. Välj mellan en traditionell duschhörna , rund eller fyrkantig, eller kombinera ihop en egen lösning utefter ditt behov.

Den justerbara öppningsvinkeln .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg