torsdag 28 april 2016

Färg som fäster på glas

Då kan vår sprayfärg vara något. Den finns i olika kulörer och glans och fäster på många underlag, bland annat metall, trä, glas. Ska du måla på glas kan vi på Skapamer locka med ett riktigt fint utbud av glasfärg.


Vår färg till glas och glasmålning i den här kategorin är inte sådan som skall . Häftprimer är en lösningsmedelsfri grundfärg med unik vidhäftning på hårda och blanka ytor som glas , kakel, aluminium, rostfritt stål, hårdplast mm.

Vattenbaserad allroundfärg i härligt klara färger. Fäster på alla ytor så som papper, trä, plast, glas , textil. När färgen torkat blir den vattenfast och högglansig. Vet ni om någon färg jag kan använda för att måla på glas som är.


Kolla in vad vi använder för typer av färg och vad vi gillar att göra med färg. Den fäster på de flesta material, där till exempel vattenfärg eller . Aluminiumgrå sprayfärg för målning av stål, järn, trä, plast, glas och tyg. Sprayfärgen har en mycket god täckförmåga, kort torktid och fäster på de flesta typer av ytor.

Prosols färger ger en blank finish, glanstal ca 85. Glass Color Transparent Black 35ml. Måla först en färg och låt den torka innan du målar med nästa färg. När du har kommit varvet runt fäster du tråden och klipper av . Akrylfärg är en mångsidig färg som fungerar på så gott som alla ytor. Akrylfärg fäster bra få ytor som inte är feta, till exempel papper, glas och . Dekoration på glas och porslin.


Skissa upp med konturtusch och färglägg med tusch eller färg för ett täckande, transparent eller frostat resultat. Nu är det enkelt att själv måla t. Dessa vattenlösliga, blandbara färger kan målas på de allra flesta matta och . Panduro har också en porslin färg som går att använda på glas. Helt rätt fäst det du vill ha på in sidan på glaset! Tryck in spetsen mot ett papper så att den blir mättad med färg , börja måla.


Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem. Vattenfast och väderbeständig tusch till släta och jämna ytor, t. Texten kan gnidas bort med en våt trasa. Vilken färg fäster bäst på glas ?

Såg även på tv en gång att de sprutlackade fönsterglas med någon lack som gjorde att det såg frostat ut. Gör en färgsprakande flasksamling av. Ljusa färger till våren kändes .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg