tisdag 26 april 2016

Limma duschset

Nu behöver du inte förstöra tätskikt eller kakel mm när du monterar upp tillbehören, duschsetet eller takduschen. Allt går limma upp på ett säkert och stabilt sätt. Behöver du limma på en grov yta? Jag har limmat upp både duschset och duschdörr med Glabete.


Montera takdusch, skruv eller lim? Serierna Home, House och Pool från Smedbo innehåller badrumstillbehör som man kan limma upp på direkt på badrumsväggen.

Fördelen med det är att du . I arbetet med att ta fram vårt nya duschset har fokus legat på att skapa ett smartare duschset som inte bara är vatten- och energisparande utan även ger en. Går att fästa om flera gånger och skadar ej underlaget! Borrfria montagelösningar från Glabete. Så här monterar du enkelt ett duschset med glabete och. Smart hylla med praktiska krokar.


Fästes med skruv eller lim. Inget pris för denna kombination.

Idag finns det produkter som är starka . Stöd till fixering av position av limmad produkt såsom ett badrumsbeslag, duschset etc. Stöttar limmad produkt och hindrar den från av glida ur position på. Demonstrationsvideo av limning av badrumstillbehör och duschset mm. Duschset Noll Hål i Väggen SPAA SP482.


På ett smart och enkelt sett. Montagebricka för duschset. Avsedd för mindre spegel med en. Lölsningsmedelsfritt lim som ersätter skruv och spik och ger starka. NU KAN DU LIMMA UPP DIN LINC-DUSCHVÄGG.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Hitta din limlösning av VVS-produkter i denna sökfunktion. Blandarfästen, rörklammer, duschset m. Knappa in RSK-nummer på den produkt du önskar limma. Allt från enkla glasväggar till duschkabiner. Alla duschar är av härdat säkerhetsglas.


Vid montering går det lika bra att limma. Limbricka för borrfritt montage av allehanda produkter såsom trådkorgar, duschset m.

Med SMART limbricka universal, skapar du möjligheten till att limma upp .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg