fredag 15 april 2016

Latrinkompostbehållare

Kompostera är det grönaste sättet att ta hand om matavfall, trädgårdsavfall och latrinavfallet Komposter för olika ändamål och olika storlekar från Mullbanken. På Avloppscenter kan du köpa kompletta komposter för att bl. Hos oss får du experthjälp med din kompost.


Ur miljösynpunkt är kompostering av latrin fördelaktigt. En bra fungerande kompost sluter kretsloppen och ger ett näringsrikt jordförbättringsmedel, dessutom . Roslagskomposten är en latrinkompost lämplig för kompostering av slam från minireningsverk.

Det finns flera sorters komposter som passar på olika platser, för flera ändamål och material. Kökskomposten innehåller rester från . Jag har ett utedass som bara används under sommarhalvåret, av två personer. Har ordnat urinseparering men funderar fortfarande över hur . Nu är det dags att bygga bajskomposten. Men, sidan där jag hittade en bra ritning i vintras finns inte längre. Det var på gästrikeåtervinnare.


För att få kompostera latrin på den egna fastigheten ska du anmäla detta hos miljökontoret i din kommun. Kontakta miljö- kontoret för mer information.

Före användning läggs ett rikligt . Biokub latrintråg är avsett att kompostera latrin i. Tätningslim för urin- och ventilationsrörskarvar. Tråget förhindrar att lakvatten ifrån . Att kompostera latrin är inte svårt, men det krävs intresse och vissa kunskaper. Man får räkna med att det tar lite tid att sköta komposten, men . Latrinkompost, Biokub ca 4lit.


BIOKUB består av formblåsta byggelement tillverkade av 1 återvunnen UV-stabiliserad polyetenplast som naturligtvis kan . Här kan du välja vilken typ av kompost . Fläkten (W, 2mA) har mycket låg energiförbrukning och är därför lämplig för . Med sin stora volym och höga kapacitet . Det finns även torra toaletter, till exempel mulltoalett och eltoalett. Efter sista påfyllningen ska materialet. Hushållsavfall med animaliskt innehåll, kött m. Har man en godkänd latrinkompostbehållare , kan latrin, . För stugor utan 230V ström finns Villa modell med V fläkt. Lagervara frakt fritt, billigt.


Detta medföljer: -Barnsits -Vent.

Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg