tisdag 28 februari 2017

Crimptång swedol

Swedol - För oss som gör jobbet. Meny Sök Mitt konto Våra butiker. Lätt och slank konstruktion.


CRIMPTÅNG FÖR ÄNDHYLSOR 0. Installationstång med ett flertal funktioner, kabelsax, presstång, skaltång, kombitång samt flacktång allt i en tång. Krimptång för oisolerade kabelskor. Den du länkat har fel typ av käftar för dom . Var får man tag på en crimptång som är till för kabelskor utan isolering. Just Molex KK finns det en speciell crimptång till, tyvärr var den slut hos. Crimptången från Biltema fungerar helt utmärkt!


Lådans utformning innebär att crimptången ligger i spänt läge vid . Skulle hellre köpa löst som det gick förr. Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg. Vi hjälper dig att hitta rätt Övriga verktyg - Geringssåg Handverktyg och göra ett billigt . Det bästa är att pressa med en passande crimptång.


En hantverkarkniv och en universalkniv i ett dubbelhölster. Ikke nøl , det er eksperter som svarer! Eller märkesverkstäder, glöm inte att beställa gummibälgen.


Multifunktionell Automatisk Kabelskalare Crimptänger Terminal Verktyg. Hoppas du har en riktigt crimptång och inte en sådan taskig .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg