fredag 24 februari 2017

Dolda fel försäkring

Du som ska sälja din villa eller fritidshus kan teckna en så kallad dolda felförsäkring genom din fastighetsmäklare. Det går även att teckna den direkt hos. Så funkar dolda fel-försäkring - Viivilla. Ska du köpa eller sälja hus?


Vi frågade experten varför dolda fel - försäkring kan vara bra för såväl köpare som säljare.

Vi ersätter även köparen för vad du som säljare är skyldig att betala till köparen på grund av dolda fel som omfattas av försäkringen. Om köpet hävs, ersätter vi . Som säljare är du ansvarig för dolda fel i tio år. Försäkra dig mot dolda fel hela din ansvarstid med vår säljaransvarsförsäkring Säljaransvar Plus. En dolda fel - försäkring , eller säljaransvarsförsäkring som det egentligen heter, innebär att. Dolda fel - försäkring från Gar-Bo skapar en trygghet och bättre affär för både köpare och säljare.


Välj den variant som passar dig. Betala när huset är sålt.

Försäkringen gäller för det ansvar som säljaren har för dolda fel i bostadsbyggnad. Skulle köparen upptäcka fel eller skador i bostadsbyggnaden efter . Vi går igenom vad som gäller när dolda fel upptäcks och vem som bär ansvaret. En säljare bör lämna köparen information om fel och brister som säljaren . Därför kan det vara fördelaktigt att ha ett skydd för de kostnader som. Säg att du säljer en villa och flyttar till en ny. Då kan du, om du anser dig behöva det, köpa en dolda fel - försäkring.


Den säljs som ett sätt att . Läs om dolda - fel - försäkring du som säljer och undvik fällan om ersättningskrav. Visste du att säljaren är informationsansvarig tio år efter husköpet? Vid en husförsäljning kan en dolda fel - försäkring verka trygg för både säljare och köpare.


Men se upp - det kan dölja sig många undantag och . Genom att fortsätta surfa samtycker du till vår användning av cookies. Advokat som hjälper till mot försäkringsbolag, dolda fel - försäkring , säljarförsäkring, dolt fel och tolka försäkringsvillkor, jordabalken. Vid försäljning av hus finns det så kallade “ dolda fel - försäkringar ”. Den kan även kallas för överlåtelseförsäkring och faller ut om ett dolt fel upptäcks i ett hus som .

En besiktning av din fastighet av en oberoende och godkänd besiktningsman, en dolda - fel - försäkring , en trygghetsförsäkring och en okulär kontroll av el, vatten. När du säljer en fastighet är du enligt lag ansvarig för dolda fel i tio år efter att den nya ägaren har fått tillträde. Med en dolda felförsäkring slipper du oroa dig för . För att teckna en dolda fel - försäkring , måste du först ha låtit utföra en besiktning av din fastighet.


Besiktningen får inte vara äldre än ett år vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg