onsdag 22 februari 2017

Industri galler rostfritt

ImkanalsysteFilters: Imkanalshuv . Vi är dessutom leverantör till ett antal av Sveriges ledande industriföretag vad gäller både tankar, innovativa systemleveranser och specialdetaljer i rostfritt stål. Gallersteg i rostfritt stål väljs ofta på grund av korrosionsbeständighet och ofta då till livsmedels- industrin. Hos PcP sitter specialisterna klara för att ge er . Industribrunnen kan förses med stor .

Vi tillverkar givetvis även kundspecificerat vad gäller mått, materialval och. Weland pressvetsad rostfria galler tillverkas på samma sätt som övrig pressvetsad gallerdurk , men av materialkvalitéerna EN 1. Vi lagerhåller en mängd olika legeringar och ytor för . Här finner du huvar och galler i standardutföranden för både villor och stora. Cirkulärt intagsgaller av gjuten aluminium, försett med rostfritt smådjurssäkert nät.


Utslagsback i rostfritt stål för väggmontering. Levereras med konsol, galler , stänkskydd och .

Lydotec AB har en bred produktion av allt inom rostfritt stål för ex. Vi utför legoarbeten, nytillverkning, renoveringsarbeten samt industriservice. Köp online eller ring oss för personlig service! INDUSTRIRÄNNA AV ROSTFRITT STÅL FÖR INGjUTNING I BETONGGOLV: - Valfri längd x. Golvbrunn av rostfritt stål för ingjutning i betonggolv. Mewell industriränna urskottningsbar för tyngre, industri garage och städ med tyngre belastningar.


Tillverkat i rostfritt stål med rostfria eller galvade galler. SPG Metall i Helsingborg är en komplett leverantör av industriförnödenheter såsom. Elkington rostfria rännor och galler erbjuder effektiv och hygienisk avvattning. Systemen kan gjutas in eller installeras i existerande golv.


Strila är ett rostfritt produktsortiment av golvbrunnar och golvrännor,. Vi har lagt stor vikt vid hantering och demontering av galler , silkorgar, . Rostfritt spirorör 100mm Längd m. Sintab förser svensk industri med perforerad plåt, galler , sträckmetall, . Det finns olika typer av metallduk och det gäller att välja rätt typ.

Viss metallduk kan kräva efterbehandling för att ge rostfria egenskaper. Med modern industriautomation så kan verkstäder få fram mycket specifik design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg