fredag 24 februari 2017

Glasemalj kök

Skivan av glas används som stänkskydd i kök , och är både praktisk, lättmonterad och trendig. Stänkskydd av glas i kök. Det kan kännas naturligt att välja att kakla väggen bakom diskbänken.


Men det är faktiskt inte det enda skydd som kan sättas bakom. Väggpanelerna finns i en mängd olika mönster och färger som bidrar med lite mer personlighet i ditt kök.

ISHULT måttbeställd väggplatta, svart glas. Ett enkelt, snabbt och prisvärt sätt att förnya sitt kök ! Våra stänkpaneler i härdat glas blir ett dekorativt inslag i ditt kök. Köksglas, glaspanel som stänkskydd av glas till kök.


En glasskiva ovanför diskbänk istället för kakel finns även Lacobel och Planilaque till lågt pris. Glas som stänkskydd i köket är ett snyggt och lättskött alternativ till traditionellt kakel. Lackerade glas är det vi i första hand rekommenderar, mer lättskött, enklare .

Vid nybyggen och renoveringar är det idag väldigt populärt att använda sig av stänkskydd i form av glas i köket istället för kakel. Ska det vara kakel, laminat, koppar eller glas över diskbänken och spisen? Glas Beskrivning:Glaspaneler skräddarsys efter köket.


Nedan kan du se exempel på hur glas kan vara en del av inredningen i ett kök. Planilaque evolution är ett lackerat glas som kan ersätta kakel i köket ovanför . Vi har köksglas och andra typer av inredningsglas som passar till badrum, relaxavdelningar och kök. Vi har lång erfarenhet av glas och hittar en lösning som . Det finns flera olika typer av glas.


På Södra vägens Glasmästeri tycker vi dock att det självklara valet för glasskivor i kök är ett härdat glas. Om du vill skapa en mer exklusiv och elegant känsla i ditt kök är glaspaneler ett. Glashem ser vi till att alltid använda oss av millimeters härdade glas. Skapa inbjudande dukningar med porslin, bestick och glas i skandinavisk design ! I det här köket har man satt upp en glasskiva ovanför diskbänken som. Vårt gamla kakel i köket skall bytas ut och vi skulle istället vilja ha en glasskiva som stänkskydd.


Frågan är nu vilken typ av glas som är . Om du inte tänkt bygga om ditt kök , men ändå vill förändra det så finns möjligheten att montera glas ovanpå det befintliga kaklet.

En relativt enkel och billig . Här är bästa tipsen till hur du kommer billigt undan för en ny känsla i köket. Har du lite mer tid kan material som glas, emalj och sten vara effektfulla alternativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg