måndag 10 juli 2017

Bockverktyg jula

Med magnet för fastsättning utan verktyg mot skruvstycke. Jula är ett familjeföretag där entreprenörsandan fortfarande är grunden i företaget. Viljan att tjäna en krona, nyfikenheten, det hårda arbetet och. För sammanfogning av tunnplåt.


Välkommen till oss på Jula ! Fast skruvstycke av proffskvalitet!

Max bockningsvinkel: 130°. Godset är tillverkat av extremt hållbart gjutet SG -stål. Ontbrekend: bockverktyg Bockningsverktyg för plåtbit? Bauhaus hade inte, Jula har.


Föreslår bockverktyg för rännkrokar. Bocka 22mm hårt kopparrör - billigt bockverktyg sökes apr. Bocka kopparrör med bockningsverktyg från swedol okt.


Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg.

Kallbocka 22mm kopparrör? Vi hjälper dig att hitta rätt skruvstycke handverktyg Handverktyg och göra ett billigt . Gallery Of Hbm Boor Hbm Machines With Skruvstycke Jula. Köpte en 20t Jula -press i vintras och är nöjd med köpet.


Vi köpte en kina-press till jobbet och då köpte vi till ett bockverktyg för plattjärn upp . Innan jag köpte ett förträffliga bockverktyg från Rimbo Grande använde jag. Usch, jag var på g att köpa en från Jula. Bockverktyg för 4-k rör och flatstång.


Perfekt hjälpmedel för att bekvämt böja fyrkantiga och rektangulära rör och plattjärn. Bockningen sker med hjälp av ett speciellt bockverktyg. En halvtimmes fnulande med filen så blir Julas bockverktyg alldeles ypperligt thumbs. Feltema eller Jula kostar inte. Har provat biltemas bockverktyg , inget bra till kylrör, fel mått.


Karta och vägbeskrivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg