måndag 3 juli 2017

Crimptång kjell

Har extra hög utväxling och returspärr som automatiskt frikopplas när fullständig pressning utförts. Pressverktyg för crimpning av BNC-, TNC-, N- och F-kontakter. En för hård pressning kan skada både kontakt och kabel, men det kan inte ske vid användning av nätverksverktyg med frikopplingsfunktion. Verktygsväska för nätverkskablage. Visar status med lysdioder (kortslutet, korsa ej korsa Ω, Ω m.m.).


Jag själv är på jakt efter en crimp tång. Returspärr som automatiskt frikopplas när fullständig pressning utförts. Funktion för kabelkapning. Men sen kommer det lite svårare, naturligtvis behövs en crimptång , funkar det med den . Om du kan få en crimptång för Molex.


Kjell Ekholm blev år gammal. Med bra crimptång så är nog den crimpade lösningen bättre. Press ihop crimp hylsan med en crimp tång som har rätt hex mått, YE50. I vår sportfiskebutik hittar du fiskeverktyg som fisketänger, avkrokningstång, fjäderringstång mm. Det är såna saker som är guld värda när man är ute och fiskar.


Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och . Modulär crimptång för telefon- och nätverkskabel. Deltaco Female RJcontact. Sedan är en vettig crimptång a och o när man ska göra detta, den . RJ45-kontakt VR-1( hona).


Information om elinstallationer i hemmet. För att montera kontakterna behöver du ett specialverktyg, en crimptång. Försedd med utväxling samt returspärr som gör att tången ej löser ut förrän rätt pressmoment åstadkommits.


Roterbar crimpinsats gör crimptången för trådändhylsor CRIMPFOX DUO flexibel i alla. Innehåller en crimptång med fem olika backar. Denna svettsvagn har en robust konstruktion av stål som är målad i svart färg. Den är ett idealiskt val för att förflytta er svets i verkstaden.


Den nya crimptången CRIMPFOX DUO passar i alla situationer. Crimptång - set - med par käftar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg