måndag 31 juli 2017

Duschskydd för gipsat ben

Smart och stabil design av hög kvalité. Kan användas många gånger om! Det vattentäta skyddet för dig som har fått din arm eller ben gipsad. Handla online eller i butik.


Beställ ISI bad- och duschskydd st – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

Inuti ringen sitter en packning av naturgummi med ett hål i mitten. Gummipackningen sluter tätt kring den arm eller det ben som ska skyddas från vatten. Nu kan du duscha och bada även när du har gips eller förband. Kort arm, Helarm, Kort ben , Helben.


Storlek passar för barns ben och vuxen persons arm eller fot. Duschskydd som håller arm- och benskador torra när du duschar. JOBST Opaque gravidstrumpa förhindrar åderbråck och svullna ben under din graviditet.

Marthe i Södermanland: Nu är hud och ben torrt, och för vår del färre . Ett duschskydd för skydd av bensår, gips, kanyler, bandage mm vid bad och dusch. Vid bad fordras noggrannare tejpning på grund av ökat vattentryck. Det finns särskilda duschskydd att köpa på apoteket, fungerar helt ok, men man.


Jag här varit gipsad , opererad och sytt vid olika tillfällen. Lägg istället benet eller armen i högläge. Benet kan till exempel läggas upp på.


Ett vattentätt duschskydd för dig som har fått din arm eller ben gipsad. Fungerar utmärkt för duschning men ej vid bad. Ibland kan benet vara i rätt läge trots att det är brutet. Har knät varit gipsat känns det stelt och kan gör ont. Så jag skickade efter ett duschskydd för några hundralappar.


Kan vara en bra grej om din hand är gipsat eller lindad. För min del sprack projektet. Nu gällde det skydda hela benet från duschstrålarna.


När du går i trappor ska du gå uppför med det friska benet först och nedför med det.

Prata med din läkare om när du kan börja träna i fall du har varit gipsad eller har . Umbra duschskydd används om ni vill skydda exempelvis en gipsad arm från att bli blöt. Finns hemma för fot och arm. Vendex Cover - unikt och effektivt vatten- och badskydd för gipsad arm,.


Vi bryter ett ben , en arm, en handled eller ett finger och sedan finns det ingen väg runt. Ortopediska produkter och duschskydd - Twim AB Gips fick ta till. Om man har fått ett ben gipsat eller fått ett bandage som inte får tas av, hur . Seal-Tight Sport armbåge är ett säkert duschskydd att använda för dig.


Vattentäta skydd för dig som har fått din arm eller ditt ben gipsat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg