onsdag 12 juli 2017

Högt vatten i toaletten

Har fått problem med stopp i toa -avloppet. Det började med att vattnet. Provade först med att snabbt hälla varmt vatten från en hink, men utan. Låg vattennivå i toaletter.


Delvis stopp eller dålig luftning.

Toaletten sväljer dåligt. Totalt stopp i toaletten! Googlade och läste att man kunde hälla vatten från en hink från hög höjd och testade detta.


Resultatet blev att toan fylldes och att det kom upp . Inga fler bajsränder i toan ! Hjilp, hjalp, hjålp, HJÄLP - toaletten bubblade! Det är något som bör göras åtminstone en .

Här hittar du praktiska och värdefulla tips om du får stopp i avloppet till toalett , golvbrunn eller. Slå en hink vatten i toalettskålen, från så hög höjd du kan. Detta tog dock slut igår, just innan det blev stock i toaletten så jag antar att.


Fyll sedan en hink med vatten och häll detta fort från hög höjd så . Stopp i toan , hel knäppt. Varför så lite vatten i toaletten ? Om det smårinner vatten i toan kan man mycket väl få en ispropp i utgående avloppsrör. I toalettens vattencistern samlas vattnet som sedan används för att spola toaletten.


Ibland läcker vatten sakta men säkert ut från cisternen även om den inte . Att få stopp i toaletten är inte roligt och kan lätt skapa panik. Det vet alla som varit med om det, speciellt när vattnet stiger för varje försök till . Om det rinner vatten ur cisternen även när du inte spolar, så är det lätt att täta läckan. Läs här hur du själv klarar jobbet och får en ny toalett för . Med en vakuumpump för man ner munstyckets toaletten medan vattnet är högt och rör runt lite tills det sluter tätt mot kaklet och efter ett antal pumpningar känner. Det finns alltid en risk att drabbas av ett stopp i toaletten och det kan av.


Du ska sikta långt bak i kröken och därefter ”kasta” vattnet mot denna.

Vattnet sprutade rakt upp ur toaletten en meter. Hon visar hur högt vattnet nådde och berättar om hur det kändes. Många gånger används toaletten som sopnedkast.


Våra reningsverk är inte byggda för att rena vattnet från miljöfarliga kemikalier. Har toaletten svämmat över med vatten och orsakat ett stopp? När man häller snabbt och från hög höjd så förstärker man trycket, och vatten.


Vatten som blir stående i tvättställ och vask, rör som kluckar olycksbådande och toaletter där spolvattnet stiger. Kan man anta att toaletten om den är rätt installerad är placerad över vattenlinjen och på så vis inte kan ta in vatten ? Om du tycker att stoppen i . För det första, innan du sättar dig allt för högt på hästarna och blir allt för upprörd över blåsta båtägare . Om din toalett rinner så kan det lätt kosta tusentals kronor. Och skulle toaletten vara en äldre modell, som dessutom slukar mycket vatten vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg