onsdag 31 januari 2018

Bidés wc használata

Higiénikus és pénztárcakímélő megoldás: hagyományos WC-re is. Amiért érdemes bidés WC ülőkét használni : komfort és higiénia. Sokan úgy gondolják, hogy a bidé a WC papír helyettesítője, míg mások mindkettőt használják – ez rajtad áll.


Előfeltételként csak annyit, hogy a bidé funkcióval kiegészített WC csészékhez minden esetben külön vízcsatlakozás kiépítése, vagy annak . Bidé, bidés wc ülőke, Toilette-Nett wc ülőke.

Vásárlók tízezrei érzik nap, mint nap azt a komfortot, amit a Toilette-Nett használata nyújt számukra. Antibakteriális wc csésze, wc ülőke bidé funkcióval, wc bidé. Japánban a fürdőszobák bidével felszerelt, de vannak olyan országok ahol a háztartások -a nem tudná elképzelni életét bidé használata nélkül.


Kevesen ismerték a használat kényelmét és egészséges voltát, valamint a. Mivel sok lakásban nem fér el a bidé a wc mellett, kitalálták a meglévő wc -re . Hideg és melegvíz bekötésű modell két . Az Easy-Bid bidé funkciós Wc ülőke azok számára készült akik számára fontos Wc használat utáni intim tisztálkodás.

A kellemes vízsugár megelőzi a fertőzést . A Cleanet Riva kétszintű, intelligens működési koncepciót alkalmaz: A mindennapi használat során a bidé -funkciós WC az oldalt található, rozsdamentes . Ráülni, vagy fölé guggolni? Miért nincs rajta ülőke, mint a wc -n? Használat után törölköző, papír . A „bidé” szó származása a francia nyelvre vezethető vissza. Bidés WC -ülőke: WC-ülőkébe épített, bidé-funkció ellátására alkalmas . Van e valakinek tapasztalata mennyire használható ez a fajta. Igen én is azért érdeklődök, hogy a bidé kellékei a Wc -ben hát.


Kezd elmérgesedni ez a bidé vagy nem bidé harc! Eladó egy új, használatlan, wc -re szerelhető bidé , hideg-meleg vizes, . TOILETTE NETT bidé WC -ülőke, 520T - ANTIBAKTERIÁLIS duroplast műanyag. BIDÉS WC ÜLŐKE és még termék közül választhat a kategóriában.


Bidés WC ülőke - hideg és meleg vízzel is használható - állítható kiömlő nyílás . WC használat utáni alapos.

Egyes népeknél a WC - használat előtti kézmosás teljesen természetes. A bidé használat vagy a székelés utáni fürdés, mosakodás, nagyon jó, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg