måndag 29 januari 2018

Nexa brandsläckare

För hemmabruk rekommenderar vi pulversläckare som är den typ av brandsläckare som släcker bränder i flest typer av material. NEXA har även ett stort . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att . Nexa skumsläckare är mycket lämplig för brand i olika typer av vätskor, t ex olja, bensin och alkohol och fasta organiska material, också lämplig för . Stilren brandsläckare för hem och fritid En brandsläckare är ett måste för alla hem! Säkerheten i första hand!

Känn dig alltid trygg i hemmet om en brand skulle uppkomma. Nexas vita brandsläckare är säker och släcker de flesta material om det skulle börja brinna. Pulversläckare är den variant som . Vi testar tre olika sexkilos pulverbrandsläckare: Nexa och Housegard som är lite . Nexa brandsläckare , 6kg ABC-pulver, väggfäste, vit. Nu lanserar Nexa också brandsläckare med exklusiv finish.


Brandsläckare med kg ABC-pulver för lägenheter, villor och fritidshus. Den avskalade och stilrena designen.

Tankar och tips att tänka på när du skall investera i en brandsläckare. Nexa Brannslukningsapparat hvit, 6kg. Fin brandsläckare från SOLSTICKAN DESIGN.


Levereras komplett med fotring . Design Line är ett stilfullt sortiment från Nexa med . Attraktiva brandsäkerhetsprodukter som passar alla. Hver måned hjælper vi over mio. Vit DesignLine pulversläckare på kg, effektivitetsklass 13A 89BC. Elot säljer elprodukter, belysning, utomhusbelysning, golvvärme, butiksbelysning mm.


Snabba leveranser, nöjda kunder. Sortera efter: Relevans . Skickas inom 3-vardagar. Mer information om lagerstatus. Förbeställ om du vill hämta i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg