torsdag 18 januari 2018

Epilator bäst i test 2017

Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. En Epilator är det bästa alternativet till vaxning för både kvinnor och män. Se hvilken epilator som ble best i test her.


Våre eksperter på skjønnhetspleie har testet epilatorer som fjerner hår med. Letar du efter en epilator till hårborttagning?

Spana in vår lista över de bästa epilatorerna som vi har sammanställt genom alla bäst i test vinnare. Får du stubbig hårväxt dagen efter att du rakat benen? Testa hårborttagning som ger ett mer långvarigt resultat. Vårt test av sex epilatorer visar . Silk-épil SkinSpa från Braun ger dig epilering , peeling och rengöring i ett.


Pricerunners testpanel den här veckan består av idel damer som har utvärderat epilatorer. Vilken är bäst epilator och vilken ska du undvika? Braun har skapat sin hittills bästa epilator - Silk-épil series 9.

Håller håret borta längre än rakhyveln. Då kan en epilator vara något för . I vår köpguide kan du läsa mer om hur en epilator fungerar, och vad du bör tänka på när du letar efter den bästa epilatorn. Dessa fyra epilatorer har blivit bäst i . I detta epilator bäst i test har vi tagit hänsyn till en rad saker som en epilator ska klara av. Det allra viktigaste är att den får bort alla hårstrån och samtidigt skyddar.


Hvilke epilatorer er de bedste og, hvilke er de dårligste? Ud fra test og anmeldelser er vi kommet frem til de bedste epilatorer. Our experts in beauty care have tested epilators that remove hair with the roots from legs and body.


An epilator is the best alternative to waxing for both women and men. Sommaren närmar sig och med det tid för att barbent möta sol och värme. GP har låtit testa epilatorer för hemmabruk och testresultatet visar att det är värt.


Epilator , Trimmer, Lady shaverType: Epilator , Trimmer, Lady shaver. YesBattery operated: Yes. MEN man måste ju vänta på utväxten för att epilatorn. SilkEpilen får ju bäst i test i alla tester , har en själv och den är suverän, den tar korta .

Er du træt af at bruge tid på hårfjerning? Så kan en epilator være den helt rette løsning for dig. Vi har testet modeller og udvalgt en vinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg