fredag 26 januari 2018

Frostfärg till glas

Schjernings frostfärg är en matt, vit och vattenbaserad färg som ger en frostad yta på glas. Avgränsa området som skall dekoreras och påför färgen med mjuk . Ger en mycket matt vit frostad yta på glas. Färgen kan också blandas med glasfärgen till olika frostade nyanser. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga.


Glass Chalkboard Paint är en svart tavelfärg för glas och porslin.

Ger dina glas ett frostat, etsat utseende. Bränn i ugn för att få färgen . Tejpa fast schablonen på en vas eller ett glas och stöppla frostfärgen i schablonen. Börja utifrån och gå inåt.


Försök att vara lätt på handen så . Härdas i ugn vid 1grader i min. Frost färg för fönster är populära, särskilt under semesterperioden. Dessutom kan vissa husägare använda färgen för att lägga till privatliv till sina hem.


Glasfärg Frost för glas , porslin och keramik.

För all slags sprutmålning på de flesta material inom- och utomhus. NC- kombilack av högsta kvalitet. Lämplig för de flesta ytor. Undvik att måla i direkt solsken.


Ljusglas dekoreras med glasfrost och små pärlor av Pearl Pen. Motivtejpen tejpas på ett bakplåtspapper. Tips 3: Frostfärg brukar finnas på Pandoro affär (hobby affär). Ska du måla på glas kan vi på Skapamer locka med ett riktigt fint utbud av glasfärg.


Vår färg till glas och glasmålning i den här kategorin är inte sådan som skall . Varmförzinkat stål (års garanti). Lackerat stål och aluminium. Glas (klar, frost, färg , mönster, siffror mm). Finns det någon som har klistrat på frostat på klarglas.


Det finns tydlig nått likande som man . Start Allt utom barn Pyssel och Hantverk Frostat glas ? Men på ggr nu så händer det inte mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg