tisdag 11 december 2018

Badrum för äldre

Vi erbjuder en gedigen blandning av ”VÅRT EGET” och noga utvalda produkter för badrum som vi anpassat till vårt eget sortiment och den svenska marknaden. För personer med någon form av funktionsnedsättning kan traditionella badrum vara svåra att använda. Vi kan anpassa de flesta badrum. Den april arrangerade Göteborgs Sta Fou i Väst och SABO en kunskapsdag för att sprida resultaten från ett stort utvecklingsarbete . Bygg badrum som fungerar för äldre.


Vi lever allt längre och andelen äldre växer för varje år.

De flesta vill bo kvar i sin van liga bostad så länge som möjligt. Komfort, användarvänlighet och säkerhet är av ytersta vikt när det kommer till att planera ett badrum som är passande för de äldre familjemedlemmarna. När man blir äldre är badrummet ett av de viktigaste rummen att ha bra inredning i. Under denna kategori hittar du alla våra praktiska hjälpmedel till badrummet.


Går ni i renoveringstankar avseende ert badrum och överväger ni i så fall klassisk stil på badrummet eller gäst-WC:n? Då tror vi att ni kommit rätt! Ett badrum som är stort till ytan är inte självklart en säker miljö för den som är gammal.


Det är viktigt att äldres badrum funktionsanpassas, . Badrummet krånglar ofta till det när man blir äldre och inte är lika rörlig som tidigare.

I den bästa av världar: hur ser då badrum för äldre ut? Vad består finhet av i ett badrum för äldre ? I Svartedalen på Hisingen ligger Stackmolnsgatan. Tre hus rymmer 2lägenheter med många äldre hyresgäster. Här har vi sedan sommaren.


Birgitta Branegård och Marianne herMansson från. Senior Göteborg i Göteborgs Stad hälsade välkommen . Det finns många åsikter om vilka måttkrav som ska gälla för badrum i olika former av bostäder för äldre. Arkus har presenterat en förstudie om . Därför krävs det extra eftertanke när man ska bygga nytt badrum i ett gammalt. Shaker-stilen tilltalar – badrum i avskalad lantlig stil.


Vi inspireras av den avskalade och mjuka shaker-stilen badrummet. Nej, innan sekelskiftet fanns det varken plats eller råd med ett eget rum för badet. Studie av badrum Görbra för äldre. Ska du renovera ditt badrum ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg