torsdag 6 december 2018

Relä extraljus

Nov jag har letat runt o hittat hur man kopplar relä för extraljus men jag förstår inte, ska man koppla jorden för extraljusen och utgång till samma . Vilket relä till xenon i extraljus ? Oct xtra ljus, ett relä ? Nov relä vid inkoppling av extraljus ? Feb inkoppling av relä till extraljus. Relä- och kabelsats för extraljus - Biltema.

För inkoppling av extraljus. Med relä , kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. Köp reläsats och kontakter för xenon på nätet ▻ Hitta reläsats och kontakter till din bil. Vi har reläsats och kontakter i många modeller ▻ Extraljuskungen.


Det är främst slutande relä (enkelrelä) som används vid inkoppling av extraljus och det är den typen av relä som beskrivs härnäst och på denna sida i övrigt. DT- relä med knapp 12V (x DT-kontakter). Särskilt nyttigt då extraljusen sitter långt ifrån kontakterna.


Relä för inkoppling av extraljus.

A Heavy duty reläkabelsats i kraftigt förstärkt modell med kabelskydd i flexslang som passar alla typer av LED och Xenon extraljus samt Xenonkit med. XBB Lightswitch ger dig möjligheten att montera dina extraljus enkelt själv. XBB lightswitch är ett smart relä som läser av fordonets helljussignal. Tänkte höra om det räcker med ett 70a relä till extraljus med 100w lampa i. A så ett 70A relä räcker bra det.


Jump to Steg - Koppla in relä - Här kan du se hur en komplett reläsats är uppbyggd (Kabelsats 12V extraljus , Purelux Pro Serie):. I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Välj butik för lagerstatus ›. Här har vi allt som behövs för att montera dina extraljus på ditt fordon.


Vi har många olika extraljusfästen och monteringstillbehör. Kontakt, ljusstag, kopplingsbox . RELÄ OCH KABELSATS I denna kategori hittar du tillbehör, relän och kabelsats till både extraljus och extraljusramper. Samtliga produkter håller hög kvalitet . Lite Bar LED - Ljusfäste Frontbåge för att montera extraljus.


Ett relä är inte något vidare märkvärdigt, man kan dela in det i . Denna kabelsats används för att koppla in extraljus och LED-ramper. Kabellängden mellan relä och extraljus är meter, mellan relä och strömbrytare är det 2 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg