onsdag 19 december 2018

Skorstenar och rökrör

I Harvias breda produktutbud har du inga svårigheter att hitta en kompatibel, elegant och lättinstallerad skorstenslösning för vedeldade bastuugnar, eldstäder,. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Premoduls skorstenar är utvecklad och konstruerad för att ge maximal säkerhet tillsammans med Contura braskaminer- Välkommen till Contura.


Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter). Det finns olika utföranden av skorstenspaket.

Här säljer vi skorstenar , rökrör samt tillbehör till dessa. Nordic Heating kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1SVART.


Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet . Dags att skaffa en skorsten till kaminen och bastun? Allt som behövs till din bastu.

Hos oss på K-rauta hittar du bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och . Det är alltid viktigt att man följer regler för brand när man monterar en skorsten eller ett rökrör till sin ugn. Rökrör är ett anslutningsrör. Står eldstaden nära en skorstensstock kan oisolerade rör användas för att ansluta till den och du slipper synlig skorsten. Du är välkommen att ringa eller mejla om du vill ha råd gällande din skorsten. Modulskorstenar avsedda för bastuugnar, vattengrytor i radhus, villor och sommarstugor.


Se mer information om våra skorstenar och rökrör i vår digitala katalog . Schiedel skorstenar , permeter och isokern - säkert och tryggt med våra olika. Schiedel, en del av Standard Industries , är ledande inom rökrör , inbyggda spisar , . Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris! Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering. Med hjälp av skisserna nedan kan du räkna på hur mycket skorsten du behöver till ditt hus.


Alla vara skorstenar och rökrör tillverkas av värmeresistena metaller och finns i flera olika storlekar och former. Vi erbjuder enkelväggiga rökrör med diametern . NORDISKA SKORSTENAR EMALJERAT RÖKRÖR FÖR KAMINANSLUTNING. Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm.

Harvia och Jeremias rökrör från Lakkapää. Du köper NSPs kaminer, skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus. Se till att du verkligen får produkter från NSP – för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg