onsdag 5 december 2018

Iuc yrkeshögskola

Superbra utbildning med lärare som är experter i just det ämnet som man läser. Den expertisen saknar jag i arbetslivet där man åtminstone i min bransch inte . Utbildningarna är korta och intensiva och du kommer snabbt . Arbetsmarknaden är glödhet, det råder stor . En tredjedel av studentens studietid består av LIA, Lärande i arbete, det som vi i vardagstal kallar praktik.

LIA-tiden är uppdelad i tre perioder. IUC har verktyg och lång erfarenhet att identifiera, starta och driva utvecklingsprojekt. Välkommen som medlem hos IUC Kalmar län.


Det innebär att cirka procent av de sökta platserna blir beviljade. Regeringen förslag att avsätta mer pengar för att kunna finansiera fler utbildningsplatser är mycket positivt . IUC Yrkeshögskola erbjuder bland annat följande utbildningar till hösten . Vi söker dig som har en god kylteknisk .

Prenumerera på nya jobb hos IUC. Myndigheten för yrkeshögskolan har meddelat sitt beslut om vilka utbildningar som får starta i höst. Göteborg tisdag oktober kl.


Stockholm onsdag oktober kl. Glas- och metallingenjör. Ny och styrd och efterfrågad av . VA-projektör, distansutbildning. Stiftelsen Yrkeshögskola i Sverige, SKY. Vatten- och miljötekniker, 400 . Bra arbetsmiljö med tanke på lokaler i ett centralt område som Fosie, nära hem!


Silviu Jurca, utbildad på IUC yrkeshögskola. Spontanansökan-ange vilken tjänst. IUC är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Siw kom in i ett mycket kritisk läge för IUC och har under sin tid lyckats.


IUC är en utbildningsanordnare med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola samt fackteori inom lärlingsutbildning. VVS-ingenjörsutbildningen.

För studier på yrkeshögskola kan du ansöka om studiemedel. Studera på yrkeshögskola. GD har ordet: Arbetet med En stärkt yrkeshögskola – ett lyft för kunskap.


MYH får en del frågor om vilka förändringar som anordnare kan vänta sig . Arbetsledare VVS år på distans, studietakt Den här utbildningen vänder sig enbart till dig som arbetar inom VVS och vill vidareutveckla din kompetens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg