tisdag 25 december 2018

Diskmaskin ättika

Effektiva metoder för att rengöra en diskmaskin , bland annat med ättika. Läs om hur du får bort dålig lukt i diskmaskinen. Så här rengör du din diskmaskin – helt utan kemikalier. Få diskmaskinen skinande ren med ättika och bikarbonat – tre enkla steg! Minst en gång i månaden är det bra att hälla dl ättika i botten av diskmaskinen före du startar maskinen.


Ta del av vår steg-för-steg-guide för att hålla diskmaskinen ren.

Vill du få diskmaskinen ren och fin så häller du 1dl Ättika () i diskmedelsfacket och kör i gång det varmaste programmet. Diskmaskinen behöver rengöras då och då, och att rengöra diskmaskinen blir en enkel. Luktar träningskläderna snuskigt – lägg dem i ett ättiksbad! Putsa fönstren – ättika , bättre fönsterputs finns inte! LÄS OCKSÅ: Kan ättika ersätta sköljmedel?


Använder du salt så räcker deet med att avkalka diskmaskinen en gång om året. Du har säkert hört det någon gång, att man aldrig ska diska kristallglas i diskmaskinen för att de kan bli grumliga. Och idag är det en sanning . De flesta av oss tänker allt för sällan på att göra rent diskmaskinen – och det är.

Fyll diskmaskinens botten med vatten och tillsätt 2-dl ättika. Fräsch diskmaskin med ättika ! Hur man tar bort den illaluktande doften ur diskmaskinen. Att använda ättika för att få bort dålig lukt är ett smart husmorstips.


Så här enkelt gör du för att få en fräsch diskmaskin. För första gången i mitt liv äger jag en diskmaskin (hallå, jag kommer från stenåldern ;-) ). Låt verka en kvart - skölj sen. Häll dl ättika i tvättmedlet. Dålig lukt i diskmaskinen behöver inte innebära höga reparationskostnader!


I de flesta fall kan du lätt fixa det själv. Få bort kalkavlagringarna i diskmaskinen genom att hälla matskedar . Vi köpte ny diskmaskin för att slippa dålig lukt från speciellt glas, men. Placera lite ättika i diskmaskinens bottenparti eller i ett glas i den övre . Jag använder i bland ättika som avkalkningsmedel i diskmaskinen , ett gammalt husmortrix.


Det är sant att vitvinäger har en del riktigt fantastisk rengöringskraft. Det är därför det används i så många hem förbättringsprodukter och i butiker. Rengöring av en tvättmaskin som luktar illa.


Many of these things you can MAKE so much . Få skinande rena glas – om du använder diskmaskin.

Det finns vatten i botten på diskmaskinen (felkod Epå displayen). Kalkbeläggningar kan avlägsnas från porslinet med hjälp av citronsyrepulver eller ättika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg