fredag 27 juni 2014

Atika betongblandare återförsäljare

Hantverkarmodell, med förstärkt ram och trumma. Enkel tömning med ratt, med inbyggd utväxling. Det är aldrig fel med en stor betongblandare till bättre kvalitet från märken så som Atika.


Dessutom behöver du inte slå pannan i bordet över . Besöksadress: Mätarvägen Västerslätt. Med en betongblandare , eller cementblandare, blandar du effektivt kalk- och cement.

Oavsett hur stort jobb du än ska utföra hittar du en blandare som passar. BETONGBLANDARE ATIKA 150L. Jag har en cementblandare av märket ATIKA. Igår fungerade den felfritt. Blir förhoppningsvis billigare än att be någon återförsäljare ta hem delar.


Rotationshastighet: Ljudnivå: 78dB(A). Trummans volym, 145liter . Indexator, Rotortilter, Alla årsmodeller.

Jydelan El Truckar, Alla årsmodeller. Kuxmann, Potatisupptagare. Du kan välja mellan 145L,. Atika betongblandare återförsäljare. Kontakta din närmsta återförsäljare för pris!


Exempelvis kräver enbart fyra stridsvagn 122B nio kontainers med reservdelar för att kunna säkerhetsställa användandet . Betongblandarens försvarsupplysning. Tvådela konisk blandartrumma med stor öppning och förstärkt botten. Ordersupport till återförsäljare Öppettider måntor. Reservdelar beställer du antingen hos tillverkaren eller hos din återförsäljare. Inte alla som får en gul betongblandare i present.


Läs mer om dessa på vår hemsida. Saknar ni dukar i er butik ? Vi är en grossist med ett brett. Utöver de fem betongblandare vi skrev om i ett tidigare inlägg har vi även lanserat två tvångsblandare från Atika. Välj mellan 100L och 140L, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg