fredag 20 juni 2014

Toilettenett 320t bidés wc ülőke

Elsősorban monoblokkos kerámiákhoz kifejlesztett kivitel,. Toilette - Nett 120K bidé wc ülőke. Hagyományos rendszerű és falra függesztett wc-khez tervezett . WC használat utáni alapos tisztálkodás, akik csak utólag tudják a bidé funkciót helyszűke, . TOALETT NETT 3T bidés wc ülőke. TOILETTE NETT bidé WC - ülőke , 520T - ANTIBAKTERIÁLIS duroplast műanyag kivitel.


Kattints és vásárolj kedvező áron – toilette Nett szaniter, csaptelep és kiegészítői árak – Válogass számos zuhanyzó bolt kínálatából: bidés ¤ Wc. A bidé WC - ülőke egyesíti a WC és a bidé funkcióját azoknak, akik szeretik a kényelmet és fontos számukra a. Felvitel a kedvencek közé. A terméket jelenleg nem tartjuk üzleteinkben, kizárólag megrendelésre tudjuk beszerezni. A részletekről kérjük, érdeklődjön a Megrendelem gombra kattintva.


K, 120S, 320T típusok), valamint a monoblokkos kerámiákra . A berendezés excenteres rögzítése lehetővé teszi, hogy bármely wc kerámiatestre 5-perc alatt felszerelhető. Elérhetőség: raktárról készleten (2-nap). Cikkszátoiletnet-320tülőke.


TOILETTE - NETT BIDÉS FUNKCIÓS WC ÜLŐKE 120S SIMA TETŐVEL ülőke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg