torsdag 19 juni 2014

Kemtvätt matta göteborg pris

Bra priser till Kemtvätt och skrädderi. Mattor kan vara svårt att tvätta själv, då de ofta är för stora för . VIC Textiltvätt utför professionell mattvätt av alla typer av mattor. VIS I GÖTEBORG MED OMNEJD.


Nu har vi flyttat till helt nya större lokaler på Lärjeågatan 7E.

Vi är specialister på tvätt . Välkommen till LaundryRoom kemtvätt. Ibland kan det vara svårt att hinna med och lämna in tvätten på kemtvätt. För att förenkla… LÄS VIDARE. Här hittar ni vår prislista med alla våra tjänster.


Expresskem - Kemtvätt i Göteborg. Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor , antika vävnader, rölakan,. Fina Mattan är din professionella och miljövänliga mattvätt i Göteborg.

Vi tvättar alla sorters mattor. Gratis hämtning och lämning ingår alltid vid tvätt av mattor. Rondo kemtvätt tvättar och stryker dina skjortor och blusar så att du får tid över.


En matta slänger man inte bara in i tvättmaskinen, men ibland känner du. Exempelvis hål, revor, langett och fransar. Professionell mattvätt i Göteborg med omnejd.


Ni har säkert redan förstått att vi arbetar med 1 biologiska medel så vi är inte någon kemtvätt. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för tvätt kemtvätt i Göteborg. L-A Tvätt har i mer än år erbjudit våra kunder professionell tvättservice, konkurrenskraftiga priser och fantastisk flexibilitet när det gäller service i Göteborg , . Hög kvalitet till rimliga priser. Rengöring av mattor , matt-tvätt. Vasque Kemtvätt sysslar med tvättning, fläckborttagning, pressning samt tvätt av mocka och skinn.


Vår specialitet är sidenkläder, brudkänningar samt mockatvätt . Någon som har en aning om hur mycket det kan kosta att kemtvätta en vardagsrumsmatta ungefär? Du erbjuds såväl vattentvätt som kemtvätt och garanteras att dina plagg tvättas och efterbehandlas på ett mycket professionellt sätt. Betjänten har låga priser på.


Vilket innebär att vi hämtar och lämnar gånger i veckan på över 1företag i Göteborg.

Skjortservice – Vi erbjuder idag bra kvalité till rätt pris för era skjortor. Behåll dina mattor och möbler rena och väldoftande. Vi har fast pris på våra tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg