måndag 30 juni 2014

Esska happy napp

HAPPY -nappen är alltid rättvänd tack vare sin symmetriska form. Dessutom är den snäll mot ditt barns känsliga hud då den väl ventilerade skölden förhindrar . Happy finns alltid i flera olika transparenta färger och moderna motiv. Färgen på napparna kan variera. Nappens sugdel är gjord i slitstark silikon som är lätt att hålla ren och inte åldras eller ändrar form.


Esska Napp Happy Mini Silikon. Handla mat och dryck ur Hemköps breda och prisvärda sortiment, snabbt och enkelt på nätet. En minivariant av vår HAPPY - napp.


Den är perfekt som första napp till nyfödda upp till månaders ålder med en symmetrisk utformad sugdel som är mindre och. Bli först att recensera denna vara. Färg och motiv kan variera ! Jämför priset på Napp Happy Latex och se vilken butik som levererar billigast till just ditt postnummer.


Nappen är alltid rättvänd tack vare sin symmetriska form. Produkten finns i blandade färger och plockas slumpvis. ESSKA , Napp , Happy Mini, Sil. Nappskölden har en ventilerande sköld med lufthål för att . Anatomisk fattning lik mammas.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. För dig med barn som använder napp finns här ett brett sortiment för olika åldrar, med olika stora lufthål. Du hittar också nappflaskor för olika behov.


Igår lyckades hon sätta in en MAM napp (night 0-månader) på tvären. Skick: Ny Utropspris kr .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg