tisdag 17 juni 2014

Högtryckstvätt swedol

Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har . Kärcher KCompact är en kraftfull högtryckstvätt för den krävande användaren som behöver en tvätt med lätt transport. Lättransportabel högtryckstvätt för den . Stationär tvätt för garage, verksta lantbruk etc. En robust arbetshäst med de nödvändigaste funktionerna.


Mässingspump med keramiska kolvar, stort . Swedol - För oss som gör jobbet. Priser: en Kärcher Khögtryckstvätt. Våtblästra med Kärcher högtryckstvätt ! För riktigt tuff smuts, färgborttagning eller graffittisanering kan vattenblästring vara ett bra alternativ. Gör rent som ett proffs med enkel högtryckstvätt. Få information om var du.


Jag har heller ingen högtrycksslang till den, tänkte köpa från swedol , men vilken inner diameter kan vara lämplig om man vill ha typ meter med 1bar? Bäst är att använda högtryckstvätt eftersom alla vassa partiklar ska spolas. Leter lite lätt efter en högtryckstvätt att ha hemma när man tvättar bilen.


Man kan säga att det är allt från högtryckstvätt och handtvål . Högtryckstvätt , borste, motorrengöring (inte på plasten) och lite kärlek. Skulle det funka med en mätare för hydraltryck från typ swedol eller var köper man en mätare till just högtryckstvättar annars? Kpremium högtryckstvätt.


Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg