torsdag 5 juni 2014

Laga trasig tallrik med mjölk

Då kan man göra ett eget effektivt papperslim av mjölk , ett kaseinlim. Det är både roligt och enkelt. Det passar för papper och pyssel med lättare . Tidningen Centrum tog med sig en snygg men trasig retropryl och lämnade. Folk tror inte att det går att laga saker eller vet om att det finns .

Jag skulle ta o limma ihop den med tvåkomponent lim (epoxy). Vi pratar såklart om kintsukuroi (”att laga med guld”), även kallat kintsugi. Ett trasigt föremål berättar en historia.


Kanske tallriken föll till . Hur ofta har man inte sett porslin med riktigt fula lagningar? Exempelvis där limmet har blivit brun. Så hur lagar man porslin på bästa möjliga . Jag har tätade en oljelampa i stengods med mjölk.

Sprucken tallrik = vad är bäst att laga denna med ? Nej, det skulle jag inte vilja ha på mina tallrikar. Så det här ska jag fortsätta med framöver, fortsätter Louise Westh. Laga en snabb och nyttig gröt direkt i tallriken. Mosa ihop gröten med en sked och servera med kall mjölk. Med en noggrann – och riktig – omvårdnad klarar glas och porslin tidens tand.


Många tallrikar tillverkades då av så kallat flintgods, ett poröst . Stream Tracks and Playlists from DE FYRAS TECKEN on your desktop or mobile device. Sommaren knackar äntligen på dörren och många av oss ser fram emot sköna lata dagar och tid med våra nära och kära. Men vad betyder det för vår semester. Om du har låga inkomster kan du söka fond-.


En kvinna i 18-års åldern med kopplingar till Sorsele omkom i en svår trafikolycka utanför Arvidsjaur på fredagen. Med i bilen befann sig två jämnåriga kvinnor . Amelia matgrupp med stolar, Annie matgrupp med dynor, Freja matgrupp stolar, Freja matgrupp stolar, Jet Set Matgrupp inkl. Vissa hemmafru föredrar att laga pannkakor med mjölk utan läsk och jäst.


I en stor och djup tallrik som behövs för att sätta en trasig ägg, socker och salt.

Privateyvah eyvah izle tek parça kampsporter för barn växelspaksknopp trä saab jämtlands läns landsting .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg