torsdag 12 februari 2015

Däckventil

Ventil TR4omonterad hatt och nål. Minsta antal för beställning av den. Däckventil TR4omonterad hatt och nål. Gummiventil för slanglösa däck.


Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset. Vad skal det vara för tryck i däcken vid maximal bärighet (max load)?

Saatavuus: Loppu varastosta. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Idealisk även för det stora lagret. Din sökning på däckventil gav träffar.


Torkarblad Premium GU2Z17V528L, Normalt i Lager, ring för pris. Artiklar som du har besökt. Köp online Däck-ventil För 16. Bildelar och reservdelar ᐈ Avslutad aug 20:54.

Lättviktsventil grader för 11. Byts i samband med däckbyte. Sitter i fälgen på alla hjul med slanglösa däck. Gislaved En kvinna i 60-årsåldern har polisanmält en stöld hon utsattes för vid busstationen i Gislaved på onsdagen.


Produkten är inte original. Denna produkt passar både vänster- och högerstyrda bilar. Lock till ventilerna på bildäcken gjorda i metall. Perfekta att byta ut mot de små plastlocken som oftast sitter på bilen!


Vid frågor, kontakta oss. Antal: Sats Lägg till i önskelista. Sök däckventil på kartan. Logga in för att se priser. Vad är det för storlek på en däckventil ? Eller vad den heter på fackspråk?


Stockholm med prisgaranti. På mina extra Campagnolo Magnesium fälgar satt det Michelin tävlingsdäck med Michelin däckventil i metall. Såg en Pantera firma hade .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg