tisdag 3 februari 2015

Dammsugare för aska och sot

Perfekt till aska , sot , jor spån m. Levereras med olika filter. Kärchers grovdammsugare är en praktisk dammsugare för säker och bekväm rengöring av grillar. Idealmaskinen för effektiv och säker borttagning av aska.


Sög upp en massa gammalt sot ur skorstenen, som satte igen.

Den som ofta arbetar med maskiner som kan kopplas till dammsugare bör överväga att skaffa en grovdammsugare med fjärrautomatik. Genom att ansluta ask- och sotsugen till en vanlig dammsugare förvandlas. För grovrengöring och uppsugning av torrt avfall och material som kall aska , sot , . Den glufsar i sig 8-kg aska och sot per minut. Det formbara sugmunstycket kan bockas i vilka krokar som helst för sugning runt hörn och i fickor.


En starkare dammsugare ger naturligtvis större sugeffekt. Sug inte upp aska , sot eller annat brännbart material innan det kallnat.

Pellets kamin aska sot dammsugare tillverkning av Ningbo Precise Trade Co. Många saker vi gör både försämrar och förstör städningen. Jag hade en begagnad vanlig dammsugare sög aska och framför allt sot me men påsen gick upp i limningen en gång när det var lite för . Dammsuga är inte så enkelt som man tror alla gånger.


Finns det någon som vet nån bra dammsugare som FUNKAR att sota pannan med. Ren aska från pelletseldning är för fint för en avskiljare. Sot på glaset och fullt av aska i kaminen?


Hon avråder dessutom från att använda en vanlig dammsugare till att dammsuga kaminen. Man ska passa sig jävligt noga med att dammsuga aska ur kaminer. Din vanliga dammsugare står för. TÄNK PÅ ATT TÖMMA GROVIS!


Grovisbehållaren är rostskyd-. Nr De Brinner Med Rk Slpps Mnen Som Lossnar Sot Och Tillter Ltt Borttagning Genom Rengringshl. ALLA FORMER AV ASKA OCH SOT ÄR EN AV GROVIS SPECIALITETER.


ALLA VANLIGA DAMMSUGARE EXTRA KÄNSLIGA FÖR MEN MED GROVIS.

W eller högre effekt) så kan. Den är lämplig för uppsugning av ex. Jag skall använda den för att suga sot ur pannan då och då.


Ansluten till en vanlig dammsugare används askcyklonen VIRVELVIND till att suga alltifrån aska och fint. För uppsugning av torrt material såsom kall aska , sot , . Rekommenderas där aska (t.ex. från öppna spisen, pelletsbrännaren eller grillen) och grovsmuts behöver avlägsnas. Broschyr-Effektivare-än-en-vanlig-damm. För att avlägsna sot , aska och andra grövre restprodukter från eldstaden,. Behållaren har ett fint, tvättbart filter och förlänger livslängden på din dammsugare.


VC) aska (förpackat) deponirest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg