tisdag 17 februari 2015

Diskmedel pumpflaska

Inga av Lagerhaus tvålar eller städprodukter är . Diskmedel med doft av citrus, 5ml, flerfärgad. T ex investerade jag i en fin fin tvålpump i marmor och mässing som nu är fylld med YES diskmedel. Hade någon annan variant med snyggare . Förpackningar: 1ml provflaska, 3ml pumpflaska , l påfyllningsflaska, l, l och l behållare.

Ett ytterst drygt och koncentrerat handdiskmedel, som . De flesta diskmedel i vårt test är miljömärkta. Krångligt med pumpflaska. Tillverkat på en miljöcertifierad fabrik i Sverige. Flaskan rymmer 3ml och är tillverkad av tålig polyresin och pumpen i metall.


Pumpflaska för tvål, diskmedel eller handkräm. Snygg pumpflaska som innehåller liter.

Lägg i varukorg Lägg i önskelista. Innehåller 5mlPerfekt i båten, husbilen eller i sommarstugan. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Flaskan innehåller 5ml diskmedel och är vacker att ha ståendes på bänken i köket.


Ett miljömärkt diskmedel som är tufft mot smuts och ger en ren och klar disk. Diskmedlet är dessutom skonsamt både för dina händer och miljön. Tar effektivt bort smuts samtidigt som det är milt för händerna och för miljön. Med fräsch doft från ekologiska eteriska oljor av citrus.


Bättre att ha en pumpflaska med diskmedel och trycka till sig den mängd diskmedel man vill ha på sin borste eller svamp. Den här blir kladdig och inte trevlig att . GreenGate Vilma vintage diskmedel Väldoftande diskmedel med fläderblomma i en fin pumpflaska 5ml. Citrondoften kommer från ekologisk naturlig eterisk citronolja.


PET pump flaska liter. En tvålpump från Cuisipro som förvandlar tvål och diskmedel till skum. Fyll den med en liten del tvål eller diskmedel och resten vatten.

Färgglatt diskmedel i pumpflaska. Välj mellan dofterna Lavendel eller Tropical.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg