fredag 13 februari 2015

Dörrhandtag innerdörr retro

Här hittar ni dörrhandtag i mässing, krom, antika och oxiderade. Dörrhandtag både för inner och ytterdörr. Vi säljer även långskyltar till våra dörrtrycken, allt hittar . Inomhusbelysning Utomhusbelysning Lådknoppar, krokar.


Vi har ett brett sortiment med kompletta dörrhandtag både för innerdörr och . Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Vi har vad du letar efter då vi erbjuder ett stort sortiment av dörrhandtag som . Ovalt dörrvred i engelsk stil, komplett med rosett. Träskruv för montering medföljer. Knoppens mått är 60xmm. Förr fanns det gott om tillverkare av beslag, dörrhandtag och andra järnhandelsvaror runt om i Sverige, och samma modell kunde med små variationer tillverkas . Nedan finner ni våra dörr -och fönsterbeslag inspirerade av gamla förlagor. Våra beslag är nyproducerade vilket gör att dörrtrycken och fönsterhandtag är . På gång med att renovera de gamla dörrarna eller blir det nya?


Våra handtag passar till både nytt och gammalt.

Hos oss hittar du rostfria handtag och dörrhandtag i mässing eller krom. Tillverkad i smide av smeden Jussi. Den totala längden är ca. Själva handtagets längd ca. När du letar efter dörrhandtag och dörrtrycken så hittar du ett brett sortiment av produkter hos Habo.


Hitta dina favoriter och låt dig inspireras av oss. I vår kategori för dörrhandtag och beslag har vi samlat ett brett sortiment av handtag från välkända varumärken som Habo och Beslag Design. Kromat handtag med svart grepp. Handtag för innerdörren med medföljande tillbehör.


Teknisk information Anpassad för standard innerdörr. Klassiskt dörrhandtag , modern stil, retro eller antik stil? Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil.


Köp hos online hos Beslagsbutiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg