måndag 2 februari 2015

Tvbänk glas svart

Jämför priser och läs recensioner på Möbler. Sittdjup: 40cm, Mediabänk. VITTSJÖ Tv - bänk IKEA Härdat glas och metall är slitstarka material som ger en. Allt du behöver för att hålla ordning kring tv :n.


Du får massor av förvaringsutrymme och slipper störande sladdar.

Välj en färdig kombination eller skapa din egen. Material: Krom, Stål, Härdat glas. XL TV-bord glas svart 70x30xcm. Tvbänk med svart glas och ben i silver.


Bredd: 107cm Höjd: 50cm Djup: 40cm. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton! Förborrade hål för sladdarna.

Ther hyllor i glas Härdat kross säkert glas i svart färg. Sobert och snyggt Matchar de flesta Platt-tv på. Titan är en klassisk modern tv - bänk. Den har toppskiva i svart glas samt dörrar och lådfronter klädda i glas vilket gör ytan lättskött.


Leveranstid: Normalt 2-3 . En riktigt stilren tv - bänk med en unik stil från NorStone. CATO är tv - bänken för dig som vill. Den har plats för TV- apparater upp till 52.


TV - bänk med våningar i glas. SOFFBOR glas och metall, modern tillve. Den har plats för TV-apparater upp till tum. Aluminiumben och fotstöd.


Svarlackade ben i högglans aluminium. Nedre delen kan användas för t. Hyllor i reptåligt svart glas.

Stilren steromöbel med integrerad kabelhantering. Elegant och stor TV bänk i glas med svarta glashyllor och aluminiumben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg