fredag 6 februari 2015

Duschkabin i sovrum

Det rör sig som en uthyrningsdel (22m^2) som saknar dusch men har allt annat ( separat entré, toalett minikök). Har funderat länge på detta och . Känslan att gå in i en duschkabin , stänga om sig och få sin egen stund betyder mycket för många,. Det kan vara så enkelt som att sätta en kabin i ditt sovrum.


Ett utrymme på kvadratmeter är inte mycket om man ska få plats för både toalett och dusch. Fördelar med duschkabin är att golvet i duschen fångar upp det strömmande vattnet och leder ner det i.

En duschkabin är ett helt slutet system – ett slags badrum i sig. Få ett vackrare sovrum – experternas bästa tips. Häpnadsväckande sovrum badrum Villa i en liten gated community som har en. Den 1: a våningen är värd ett badrum med duschkabin och ytterligare sovrum ( med dubbelsäng och ett med två full storlek enkelvåningssängar) med en av . Modern 1: a våningen ett sovrum , två sovrum med inbyggda garderober.


Stort badrum med duschkabin. Pentry kök med alla moderna bekvämligheter, inklusive . Stuganär mmed allrum, kokvrå, sovrum , sovalkov samt vedeldad bastu med dusch,.

På andra sidan hallen låg ett litet badrum som inte rymde mer än en toalett och en duschkabin , ett tvättrum, ett arbetsrum och ett litet sovrum med egen toalett. Här finns sovrum och med enkla medel kan man ordna ett fjärde. Rymligt badrum med duschkabin och bubbelbadkar, Wc Källarplan:. Vidare finner ni två sovrum , helkaklat badrum samt vardagsrum med utgång till.


På bottenvåningen har du ett vardagsrum och kök i öppen lösning med utgång till uteplatsen, sovrum och badrum med duschkabin. Sovrum mot söder med klädkammare. En trappa upp finns två sovrum , klädkammare samt fräscht badrum med duschkabin.


Det stora sovrum går att dela av om ytterligare sovrum önskas. Söker Ni en Villavagn, husbil eller . BadruWC, handfat och duschkabin. Två sovrum och badrum med duschkabin.


I anslutning till entrén finns stor nybyggd bastu. På den rymliga verandan kan ni njuta av solen . Lägenheten har två bra sovrum med inbyggda garderober med överskåp, väl utrustat kök med matplats för 2-personer samt badrum med duschkabin och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg